• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
8

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي: صدا و سيما نقشي بي بديل در آگاه سازي جامعه دارد

  • کد خبر : 27998
  • ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۰

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: صدا و سيما نقشي بي بديل در آگاه‌سازي جامعه دارد.به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر مركزي؛ شاه محمدي گفت: با توجه به نقش پررنگ و بي بديل رسانه در حساس سازي آحاد جامعه، اين دستگاه بايد سعي نمايد مجدانه و بيش […]

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: صدا و سيما نقشي بي بديل در آگاه‌سازي جامعه دارد.

به گزارش روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر مركزي؛ شاه محمدي گفت: با توجه به نقش پررنگ و بي بديل رسانه در حساس سازي آحاد جامعه، اين دستگاه بايد سعي نمايد مجدانه و بيش از پيش وارد عرصه مبارزه با مواد مخدر گردد.

وي گفت: اولويت هاي ابلاغي ستاد مبارزه با مواد مخدر و فرمايشات مقام معظم رهبري (مدظله العالي) نشان دهنده اين است كه مواد مخدر و اعتياد يكي از دغدغه هاي مهم مردم و مسئولين نظام مقدس جمهوري اسلامي مي‌باشد لذا بايد توجه داشت كه پيام وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر مبني بر اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر، بسيار پررنگ نمود پيدا كند و تمامي ارگان هاي دولتي با مشاركت مردم در اين زمينه مبارزه همه جانبه داشته‌ باشند.

شاه محمدي افزود: با توجه به اثربخشي برنامه هاي صدا و سيما در نگرش افراد جامعه، بايد سعي شود تعاملات بيشتري با اين مركز صورت پذيرد و صدا و سيما نيز اهتمام ويژه اي نسبت به تهيه و توليد برنامه هاي مرتبط با اعتياد، پخش زيرنويس هاي پيشگيري از اعتياد، بهره مندي از افراد بهبود يافته، معرفي مراكز درماني و مشاوره اي، دعوت از مديران دستگاه هاي اجرايي و تشريح برنامه هاي مرتبط در حوزه اعتياد، داشته باشند.

دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گفت: اميد است در سال جاري با تلاش و همت تمامي دستگاه هاي فرهنگي از جمله صدا و سيماي استان شاهد كاهش ۵ درصدي نرخ بروز اعتياد با تقويت عوامل محافظت كننده و كاهش عوامل خطر در محيط هاي هدف با اولويت زنان، جوانان و كودكان با رعايت اصول و استانداردهاي علمي و بهره گيري از ظرفيت رسانه در استان باشيم .

در ادامه؛ مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري مركزي ضمن تقدير و تشكر از فعاليت‌هاي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر گفت: با توجه به اين كه اعتياد فصل مشترك تمام آسيب‌هاي اجتماعي از قبيل فرزند آزاري، همسر آزاري، طلاق و … است بايد در زمينه اعتياد تمامي دستگاه ها تلاش بسزايي در پيشگيري و مبارزه با اين معضل داشته باشند.

فتح آبادي گفت: وزارت كشور بيست آسيب را شناسايي كرده است كه با توجه به فرمايشات مقام معظم رهبري (مدظله العالي)، ۵ آسيب بايد به صورت جدي مورد پيگيري قرار دارند كه اولين و رأس آسيب ها مواد مخدر بوده است.

در اين جلسه قرباني جم مديركل صدا و سيماي استان گفت: تأكيد سازمان صدا و سيما در تهيه و توليد برنامه ها، در حوزه اجتماعي است و در اين زمينه ما آمادگي همكاري با ساير دستگاه هاي استاني را اعلام مي كنيم.

وي گفت: دستگاه هاي مرتبط با ارايه سوژه و ايده هاي مرتبط مي توانند صدا و سيماي استان را در برنامه سازي ياري رسان باشند.

وي سپس اظهار داشت: موضوع حساس نمودن اجتماع وظيفه همه دستگاهها مي باشد و صدا و سيماي استان در اين خصوص كوتاهي نخواهد كرد. ايشان خواستار هموار سازي انتقال تجربيات هنرمندان به منظور پيش گيري از اعتياد را نيز خواستار شد . پس از آن معاونين محترم صدا و سيماي استان نقطه نظرات خود را بيان نمودند .

گفتني است؛ اين جلسه با دعوت دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان با هدف تعامل و همكاري بيشتر و تبيين و تشريح برنامه هاي صدا و سيماي استان در حوزه كاهش آسيب به ويژه اعتياد با حضور مديركل دفتر امور اجتماعي و فرهنگي استانداري، مديركل و تمامي معاونين صدا و سيما و دبير و كارشناسان شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان برگزار گرديد.

منبع خبر: روابط عمومي دبيرخانه شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر مركزي۹۵٫۰۳٫۱۲ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=27998

برچسب ها