دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان گيلان با بيان اينكه مواد مخدر از لحاظ بهداشتي مشكلات زيادي را براي شهر به همراه دارد ، گفت: از لحاظ اجتماعي نيز در سالهاي اخير ، مواد مخدر آثار سوءي مانند افزايش ورود زندانيان ، جرائم ، سرقت ، قتل ، تجاوز به عنف ، طلاق و ديگر آسيب هاي اجتماعي را در بردارد .
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان؛ كميسيون بهداشت،محيط زيست وخدمات شهري شوراي اسلامي شهر رشت با حضور اعضاء ، كارشناسان و نمايندگان نهادهاي ذيربط و دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان گيلان با موضوع (( جامعه عاري از دخانيات )) در سالن جلسات شوراي اسلامي شهر رشت برگزار شد.
محمدحسين شاه كوئي دبير شورا در اين جلسه گفت: توجه جدي به اعتياد و موادمخدر كه متاسفانه امروزه به يك معضل اجتماعي تبديل شده و از يك مسئله اجتماعي فراتر رفته بسيار مهم است و به عنوان يك درد بغرنج جامعه ما را ميآزارد .
وي با توجه به سوابق كاري اعضاي شوراي شهر كه اكثرآ داراي تجارب كافي دربحث مقابله ، فرهنگي و پيشگيري دارند اشاره كرد و افزود: اين تجارب ارزشمند اعضاي شورا در پيشبرد اهداف نظام و در سياست گذاريها و تصميمات شهري و در راستاي پيشگيري اوليه از اعتياد و مبارزه با مواد مخدر مي تواند بسيار كارساز باشد.
دبير شورا در ادامه از مواد مخدر به عنوان شوك هزاره سوم يادكردوگفت : تقريباً تمام كشورها و ملل جهان درگير اعتياد و مواد مخدر بوده و اعتياد وموادمخدر جزء چهارمين بحران در دنياست و همچنين چهارمين صنعت و تجارت غير قانوني است كه سود سرشاري براي سوداگران و قاچاقچيان بدنبال دارد و از سوي ديگر مشكلات عديده اي را براي نوجوانان، جوانان و مردم در بردارد و بعد از حادثه تصادفات رانندگي، سكتههاي قلبي و سوانح سوختگي بعلت موجود ناخالصي هاي كه در مواد مخدر وجود دارد و همچنين سوء مصرف آن چهارمين عامل مرگ و مير دركشور است و روزانه ۸ نفر را به كام مرگ مي كشاند .
شاه كوئي در ادامه گفت: مواد مخدر از لحاظ بهداشتي مشكلات زيادي را براي شهر به همراه دارد و همچنين از لحاظ اجتماعي نيز در سالهاي اخير ، مواد مخدر آثار سوء اي مانند افزايش ورود زندانيان ، جرائم ، سرقت ، قتل ، تجاوز به عنف ، طلاق و ديگر آسيب هاي اجتماعي را در بردارد .
وي افزود: اعضاء شوراي شهر بعنوان نمايندگان مردم در عرصه اجتماعي پل ارتباطي بين ملت و دولت هستند كه مي توانند در امر فرهنگي و پيشگيري تاثيرات بسيار خوبي داشته و كمك بسياري براي ريشه كني اين بلاي خانمانسوز بنمايند و با توجه به بند ۹ مصوبه ۱۲۸ ستاد مبارزه بامواد مخدر در خصوص اختصاص ۱۰ درصد از اعتبارات فرهنگي شهرداريهاي بالاي ۵۰۰ هزار نفر جمعيت و مراكز استانها براي اجراي برنامههاي فرهنگي و پيشگيري اوليه و صيانت از بهبود يافتگان وكاهش آسيب هاي اجتماعي و با ارايه آموزش مهارتهاي لازم وزندگي براي نوجوانان جوانان و دانشآموزان ميتواند نرخ بروز و شيوع مواد و اعتياد را كاهش داده و آسيب ها را كنترل كرده و به حداقل برسانيم و ازطرفي نرخ مانايي دردرمان را افزايش بخشيم.
دبير شورا از مجموعه شوراي شهر و شهرداري به جهت تصويب بودجه براي توسعه ، تجهيز و راه اندازي مركز ماده ۱۶ استان تشكر نمودند و خواستار همكاري بيشتر في مابين براي پشبرد اهداف دولت تدبيرواميد وستاد و ريشه كن كردن اين بلاي خانمانسوز و داشتن جامعه عاري از دخانيات واعتياد شدند.
شاه كويي از عوامل برگزار كننده و حاضرين در همايش خصوصاٌ والدين شركت كننده در مراسم قدرداني كرد و استمرار برگزاري اينگونه برنامه ها و شركت و حضور هرچه بيشتر والدين در برنامه هاي اينچنيني را خواستار شد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان گيلان۹۵٫۰۳٫۰۶