معاون اجرایی مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان گفت: با مداخله دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در برنامه کاهش آسیب های اجتماعی و را ه اندازی مراکز کاهش آسیب، آمار معتادان تزریقی در استان روند نزولی داشته است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، دکتر ملک کیانی در کمیته کاهش آسیب های اجتماعی اظهار داشت: آسیبهای اجتماعی از عوامل بسیار تاثیر گذار در روند آموزش، امنیت و اخلاق و خانواده، جامعه و فرد می باشد و شناخت عوامل تشدید کننده و باز دارنده آسیبهای اجتماعی یکی از پر هزینه ترین امور اجتماعی درکشورها محسوب می شود .
وی ادامه داد: بیماری اعتیاد از جمله آسیب های اجتماعی در کل کشور و استان می باشد که عوارض اجتماعی، جسمی و روحی را برای افراد مبتلا در بر دارد و یکی از پر رنگ ترین آسیبهای اجتماعی است که پایه و ریشه بسیاری از آسیب های دیگر در جامعه می باشد.
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان از عزم جدی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و مداخله دست اندر کاران عرصه سلامت در برنامه کاهش آسیب های اجتماعی استان خبر داد و افزود: در سال ۹۴ تعداد پنج مرکز کاهش آسیب در زاهدان راه اندازی شده و در نظر است که تعداد مراکز کاهش آسیب دراستان افزایش یابد.
کیانی تصریح کرد: با مشارکت مردم و شورای مبارزه با مواد مخدر معتادان تزریقی از سطح شهرستانها جمع آوری و در این مراکزنگهداری می شوند و با تجویز برنامه های دارویی برای آنان و ارایه آموزش لازم به آنان و خانواده های آنان در زمینه شاخص کاهش آسیب گامهای اساسی برداشته شده است .
معاون اجرایی مرکز بهداشت سیستان و بلوچستان ضمن تشکر و قدردانی از مشارکت شورای مبارزه با مواد مخدر استانداری در برنامه کاهش آسیب ابراز امیدواری کرد با مشارکت وهمدلی تمامی سازمانها و نهادها روز بروز شاهد ارتقای سلامت مردم در سطح جامعه باشیم.