دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري گفت: روابط عمومیها به لحاظ ارتباطات با بدنه دستگاههای اجرایی؛ کارمندان و مدیران و به نوعي واسط بین درون سازمان و جامعه هدف بیرونی میتواند در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر نقش بسزایی را ایفا کنند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري؛ سيد قدير مرتضوي در كارگاه نقش روابط عمومي در اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر به بيان اهداف كلي نشست پرداخت و گفت: اين كارگاه با هدف آموزش انواع مواد مخدر و عوارض آن، حمايتيابي سيستمي و نقش روابط عمومي در اجتماعي كردن مبارزه با مواد مخدر برگزار شده است.
وي افزود: در اجرای سیاستهای ستاد مبنی بر اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر باید در یک برنامهریزی کوتاه مدت در جوامع، نسبت به اجرای فعالیتهای پیشگیرانه؛ درمانمدار؛ مقابلهای و حمایتهای اجتماعی براي کارمندان دستگاههای اجرایی و خانوادههای آنها، جوامع کارگری و محیطهای آموزشی اقدام کرد که اولین جامعه هدف مورد مداخله کارمندان دستگاههای اجرایی خواهند بود.
دبير شورا با بيان اينكه برای ورود به این بخش نیاز به حمایتیابهای سیستمی داریم، افزود: روابط عمومیها به لحاظ ارتباطات با بدنه دستگاههای اجرایی؛ کارمندان و مدیران، مجری برنامههای مختلف در دستگاههای اجرایی؛ واسط بین درون سازمان و جامعه هدف بیرونی هستند که میتواند در اجتماعی کردن مبارزه با مواد مخدر نقش بسزایی را ایفا کنند.
گفتني است؛ اين كارگاه آموزشي با همكاري شورا و سازمان غير دولتي همياران سلامت استان با حضور ۱۰۰ نفر از مديران، اعضاء روابط عموميهاي دستگاههاي اجرايي، سازمانها و بانكهاي استان، دبيران شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستانها در محل سالن اجتماعات نمايشگاه دائمي و مركز آموزش پيشگيري از اعتياد برگزار شد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري۹۵٫۰۲٫۲۶