• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73431اخبار امروز : 18
9

جلب مشارکت های مردمی از اصلی ترین راهکارهای مقابله با اعتیاد است

  • کد خبر : 27388
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۸

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت:تلاش برای جلب مشارکت های جامعه مدنی یکی از اصلی ترین راهکارهای مقابله با اعتیاد است.به گزارش خبرنگار مهر، سید محسن صادقی، صبح چهارشنبه در یازدهمین همایش سازمان های مردم نهاد در حوزه کنترل و کاهش تقاضای مواد مخدر و روانگردان با بیان اینکه یکی از بزرگترین […]


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت:تلاش برای جلب مشارکت های جامعه مدنی یکی از اصلی ترین راهکارهای مقابله با اعتیاد است.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محسن صادقی، صبح چهارشنبه در یازدهمین همایش سازمان های مردم نهاد در حوزه کنترل و کاهش تقاضای مواد مخدر و روانگردان با بیان اینکه یکی از بزرگترین آسیب های اجتماعی جامعه در حال حاضر اعتیاد است، گفت: اصلی ترین رویکرد برای کنترل و کاهش تقاضا برای استفاده از مواد مخدر اجتماعی شدن اقدامات در این زمینه است.

وی با بیان اینکه تلاش برای جلب مشارکت های جامعه مدنی یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با مواد مخدر است، افزود: سازمان های مردم نهاد یکی از اجزا اصلی جامعه مدنی هستند که می توانند در این حوزه اقدامات موثری را انجام دهند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه حاکمیت، بخش خصوصی و جوامع مدنی ارکان جدایی ناپذیر جوامع در عصر حاضر هستند، اظهار کرد: سمن ها به عنوان بخش مهمی از جامعه مدنی به دلیل ارتباط نزدیک با قشرهای جامعه و احصا دقیق مشکلات با حضور در بطن جوامع ساختارهای مناسبی برای انعکاس افکار و مشکلات موجود به متولیان امور با هدف برانگیختن حساسیت دست اندرکاران دارند.

صادقی به تبیین کارکردهای سازمان های مردم نهاد در حوزه پیشگیری، درمان و مبارزه با موادمخدر پرداخت و تصریح کرد: سمن ها به عنوان حلقه واسط بین مردم و دولت می توانند تقاضاهای اجتماعی را اولویت بندی کرده و در اختیارمسئولان قرار دهند.

وی ادامه داد: نقد عملکرد دستگاه های دولتی، اثرگذاری بر کارکرد آنها، ارتقا فرهنگ عمومی در حوزه پیشگیری و درمان، افزایش آگاهی بخشی عمومی از مضرات موادمخدر، فراهم ساختن شرایط برای مشارکت نخبگان در مقابله با این بلای خانمان سوز، افزایش انسجام اجتماعی و اجرایی شدن کارکردهای مشارکتی در زمینه افزایش پشتیبانی، تامین نیروی انسانی، توسعه روزافزون و مقابله با ایستادگی در مقابل تغییرات از دیگر مزیت های سمن ها است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در ادامه مهمترین آسیب های عملکردی سازمان های مردم نهاد را بررسی و خاطرنشان کرد: عدم استقلال آنها به دلیل حضور پررنگ بخش های دولتی، شرایط نامناسب فرهنگی برای فعالیت بیشتر سمن ها، عدم شفافیت نظام اداری، ناآگاهی جامعه از فعالیت هایشان، بودجه ناکافی، وجود نداشتن بانک اطلاعاتی جامع، نبود سند چشم انداز و برنامه عملیاتی، مشکلات حقوقی و عدم آشنایی اعضای سمن با نحوه تهیه طرح ها و اجرای آنها از جمله مشکلات آنها است.

صادقی اظهار کرد: راهکار مقابله با این آسیب ها استفاده از شوراها در ساماندهی سمن ها است که از طریق ساختارسازی، توانمندسازی و فرصت سازی برای فعالیت بیشتر سازمان های مردم نهاد به عنوان اصلی ترین جزء جامعه مدنی محقق می شود.

وی ابراز امیدواری کرد: باید با افزایش آگاهی های عمومی و تلاش دست اندرکاران زمینه برای فعالیت بیش از پیش سمن های حوزه مواد مخدر در استان فراهم شده و نتایج مخرب این آسیب اجتماعی در افراد و خانواده ها از بین برود.

منبع خبر: مهر۹۵٫۰۲٫۲۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=27388

برچسب ها