معاون كاهش تقاضا و مشاركتهاي مردمي ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: مرگ ناشي از مصرف مواد مخدر بالاترين عامل مرگ و مير پس از كشته شدگان تصادفات در كشور است و براساس تحقيقات صورت گرفته استانهاي كرمان، مازندران و خوزستان بيشترين مصرف كننده انواع مواد مخدر اعم از ترياك، شيشه، كراك و هروئين هستند.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ بابك دينپرست با بيان اين مطلب، مشاركت مردم در فرهنگسازي به منظور پيشگيري و مبارزه با مواد مخدر را امري مهم و موفقيت آميز در اجراي برنامهها دانست و اظهار داشت: تشكيل گروهي با شركت ائمه جماعات، نمايندگاني از كسبه، آموزش و پرورش، بهزيستي، سازمانهاي مردمنهاد و سياستگذاريهاي اين گروه با هدف حل معضلات حوزه مواد مخدر در هر محله از شهر ميتواند تاثير مثبتي در كاهش آسيبهاي اجتماعي و بزهكاريها داشته باشد.
وي درباره ضرورت همكاري خانواده معتادان گفت: اين خانواده هم از اين نظر كه خود در معرض آسيبهاي اعتياد عضو معتاد خود قرار دارد از اين جهت كه تعامل آنها با معتاد تحت درمان در بهبودي وي نقش كليدي دارد، بسيار مهم است.
دينپرست ادامه داد: اين امر بايد در قالب راهنماها و پروتكلهاي خانواده درماني و توسط متخصصان ذيربط صورت گيرد كه تاكنون اقدامات خوبي در اين زمينه از سوي دستگاههاي ذيربط انجام شده و بزودي در قالب چك ليست مشخصي ارايه اين خدمات در مراكز متخلف درمان اعتياد مورد نظارت و ارزيابي قرار خواهد گرفت.
به گفته وي، دستگاههاي متولي نيز بايد بنابر وظيفه سازماني خود خانوادههاي آسيبديده از اعتياد را مانند ساير اقشار آسيب ديده حمايت كنند.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۲/۵/۱۲