استاندار بوشهر گفت: سازمانها باید برای مقابله با آسیبهای اجتماعی از اعمال رفتارهای سلیقه ای پرهیز و تنها با اتكا به نگاه علمی و میدانی به این مقوله بپرازند.
به گزارش ایرنا، مصطفی سالاری روز دوشنبه درنشست كارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان بوشهر باتاكید بر سنجش آسیبهای اجتماعی افزود: باید با همكاری سازمانهای مردم نهاد و دانشگاهها، با شناخت وضعیت موجود برای رسیدن به وضعیت ایده آل در موضوع مقابله با آسیبهای اجتماعی تلاش كنیم.
وی بیان كرد: مطرح كردن نسخه های ملی نیز نمی تواند مشكلات استان در حوزه آسیبهای اجتماعی را برطرف كند زیرا هر استان مشكلات خاص خودش را دارد.
سالاری ادامه داد: سازمانها درصورت داشتن طرح كامل برای كاهش آسیبهای اجتماعی علاوه بر دولت، خیران نیز آمادگی كمك مالی به اجرای این طرح را دارند اما طرحها نباید كلی گویی باشد زیرا با كلی گویی در این حوزه راه به جایی نخواهیم برد.
وی گفت: در این حوزه مشكل مالی وجود ندارد و در صورت وجود طرحی علمی و قابل اجرا در حوزه كاهش آسیبهای اجتماعی، دهیاری، شهرداری و نهادهای دولتی همكاری خواهند كرد.
استاندار بوشهر با اشاره به ضرورت شناسایی آسیبهای اجتماعی به ترتیب اولویت افزود: با كمك همگانی دستگاهها به آموزش و پروش به عنوان یك نهاد تاثیر گذار كه بهترین ساعت یادگیری نوجوانان و جوانان را در اختیار دارد می توان اقدامهای موثری در زمینه كاهش آسیبهای اجتماعی انجام داد.
سالاری اظهارداشت: وقتی همه به یك معلم برای تدریس خوب كمك كنند بدون شك دانش آموز وی نیز كمتر به سوی آسیب های اجتماعی می رود.
وی ادامه داد: استفاده از روشهای اداركی و باورمندی برای پیشگیری از گرایش جامعه مخاطب به سوی آسیبهای اجتماعی به مراتب از كاركرد زور و فشار بیشتر است.
ارسطو تركمان منش دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان بوشهر گفت: در موضوع كاهش آسیب های اجتماعی راه اندازی مراكز روان شناسی در كنار مركزهای سرپایی و كمپ های ترك اعتیاد ضروری است.