• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
8

طی سال گذشته؛ کشف بیش از ۳۵۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر در مازندران

  • کد خبر : 27303
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۸

مسؤول هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت: با هماهنگی این شورا،  در ۴۴۲ عملیات میزان ۳ هزار و ۵۲۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سطح مازندران کشف شد.به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، سید جلیل مهدوی عصر امروز در جلسه ستاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان، اظهار کرد: شورای هماهنگی […]

مسؤول هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت: با هماهنگی این شورا،  در ۴۴۲ عملیات میزان ۳ هزار و ۵۲۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر در سطح مازندران کشف شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، سید جلیل مهدوی عصر امروز در جلسه ستاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر این شهرستان، اظهار کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سال جاری با تدوین برنامه پنج‌ساله و بلند مدت گام برمی‌دارد.

وی افزود: حدود ۴۴۲ عملیات طی سال گذشته از سوی سازمان‌های کشف‌کننده مواد مخدر در مازندران اجرا شد که ۳ هزار و ۵۲۷ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و ضبط شد.

مسؤول شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اعلام اینکه در نگاه آمار سال ۹۴ نسبت به سال قبل آن کاهش ۶/۵ درصدی کشفیات مشاهده می‌شود، اظهار کرد: تعداد دستگیری در حوزه مواد مخدر طی سال گذشته در مازندران حدود ۱۳ هزار و ۲۸۴ مورد بود.

وی با اشاره به اینکه بالاترین میزان کشف مواد مخدر در مازندران تریاک بود، ادامه داد: کشف مواد مخدر حشیش و گراس رده‌های بعدی کشفیات را به خود اختصاص دادند.

مهدوی با اعلام اینکه طی سال گذشته هر روز ۵۱ دستگیری انجام شده و ۲۶ پرونده تشکیل و ۲۰ نفر به زندان روانه شدند، یادآور شد: مدیریت لازم بر کانون‌های جرم‌خیز مازندران، کنترل محورهای مواصلاتی، اجرای برنامه‌های عملیاتی کوتاه‌مدت توسط کمیته مقابله با مواد مخدر، استقرار ایست موقت بازرسی به صورت موقت از برنامه‌های شورای مبارزه با مواد مخدر است.

کارشناس مسؤول شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران با اشاره به اهمیت توجه به کشت و تولید گیاه خشخاش، بیان کرد: این مهم در اجرای طرح پیشگیری و مقابله با تولید این گیاه بوده که با همکاری ادارات جهاد کشاورزی با توجه به خودرو بودن گیاه و انجام کشت آن باید نظارت مستمر انجام شود.

وی با اعلام تقویت و ضرورت عملیات اطلاعاتی در اجرای برنامه پنج‌ساله، گفت: برنامه‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر مازندران علاوه بر اجرا در سطح استان، باید با همکاری ستاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر شهرستان‌ها در مناطق مختلف اجرا شود.

منبع خبر: فارس ۹۵٫۰۲٫۲۰

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=27303

برچسب ها