• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 0
8

۱۹۰۰ معتاد در کمپ‌های ترک اعتیاد دماوند بهبود یافتند

  • کد خبر : 27278
  • ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۷

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند از بهبود یک‌هزار و ۹۰۰ نفر معتاد در کمپ‌های ترک اعتیاد این شهرستان خبر داد.به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، محمود حسین‌آبادی امشب در حاشیه نشست مشترک مسؤولان اداره‌کل بهزیستی استان تهران با فرماندار شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگاران با ارائه گزارش عملکردی از بهزیستی شهرستان دماوند […]

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند از بهبود یک‌هزار و ۹۰۰ نفر معتاد در کمپ‌های ترک اعتیاد این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شرق استان تهران، محمود حسین‌آبادی امشب در حاشیه نشست مشترک مسؤولان اداره‌کل بهزیستی استان تهران با فرماندار شهرستان دماوند در گفت‌وگو با خبرنگاران با ارائه گزارش عملکردی از بهزیستی شهرستان دماوند اظهار کرد: در حوزه اجتماعی اداره بهزیستی دماوند، ۵۱۶ فقره پرونده مستمری‌بگیری و ۵۲۲ مورد پرونده غیرمستمری وجود دارد که خدمات جانبی دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه سه مرکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست در دماوند فعالیت دارد، افزود: ۱۱ مهدکودک در این شهرستان وجود دارد که ۹ باب شهری و دو باب روستایی است.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند گفت: ۳۳۱ مورد بیمه زنان سرپرست خانوار، ۴۷ فقره خدمات‌رسانی به جامعه هدف در حوزه دانشجویی و چهار گروه همیار زنان سرپرست خانوار در دماوند وجود دارد.

حسین‌آبادی با بیان اینکه سال گذشته ۱۵ مورد دریافت‌کننده وام اشتغال‌زایی داشته‌ایم، تصریح کرد: ارائه این وام‌ها منجر به اشتغال‌زایی و توانمندسازی خانواده‌های زیرپوشش در شهرستان دماوند شده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی سامانه ۱۲۳ بهزیستی و ارائه خدمات سیار اجتماعی در شهرستان دماوند بیان کرد: این واحد در محله‌های پرآسیب مستقر می‌شود و خدمات مختلف در حوزه‌های مشاوره، پیشگیری، آگاه‌سازی و توانمندسازی ارائه می‌دهد.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند افزود: یکی از موارد دیگری که در دماوند انجام شده، تشکیل کارگروه تخصصی و کنترل کاهش آسیب‌ها با فوریت اجتماعی بوده که دو محله آسیب‌پذیر از ۱۶ محله این شهرستان شناسایی شده است.

حسین‌آبادی گفت: از سال ۱۳۹۴، یک‌هزار و ۹۰۰ نفر بیمار در هفت کمپ ترک اعتیاد شهرستان دماوند داشتیم که بهبود یافتند و آنها را از چرخه حمایتی خود به مراکز فنی حرفه‌ای ارجاع دادیم و با دریافت وام و تسهیلات اشتغال‌زایی ایجاد کردند.

وی اضافه کرد: برای کاهش معضلات اجتماعی ازجمله طلاق و اعتیاد، تفاهم‌نامه‌ای با بسیج محلات در حال انعقاد است که آنها در شناسایی محله‌ها و افراد آسیب‌پذیر به ما کمک و برای میانجی‌گری از معتمدان محلی استفاده کنیم.

منبع خبر: فارس ۹۵٫۰۲٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=27278

برچسب ها