• امروز : پنج شنبه - ۲۷ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : 26 - ربيع أول - 1447
  • برابر با : Thursday - 18 September - 2025
کل پست ها: 74943اخبار امروز : 0
6

مقابله با ورود مواد مخدر به كشور تشديد شود

  • کد خبر : 27232
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۶

بنيانگذار مركز پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در ايران مي گويد: براي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر بايد مقابله با ورود اين مواد به كشور تشديد شود.مجيد ابهري در گفت و گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: هر نوع تجاوز به مرزهاي اقتصادي كشور كه بر خلاف ماهيت اقتصاد مقاومتي […]

بنيانگذار مركز پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در ايران مي گويد: براي اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر بايد مقابله با ورود اين مواد به كشور تشديد شود.

مجيد ابهري در گفت و گو با روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: هر نوع تجاوز به مرزهاي اقتصادي كشور كه بر خلاف ماهيت اقتصاد مقاومتي است ، از جمله ورود مواد مخدر توسط باندهاي مافيايي و قاچاقچيان ، سلامت اجتماعي و اقتصادي كشور را تهديد مي كند.

وي با بيان اينكه خروج ارز از كشور ناشي از مواد مخدر ، از نظر رفتاري باعث ايجاد ضايعات ورود اين مواد مي شود، اظهار كرد: علاوه بر نابودي جسم و روان ناشي از مصرف مواد مخدر ، بايد سالانه هزاران ميليارد تومان نيز براي خسارت هاي اعتياد در كشور پرداخت كرد.

ابهري ادامه داد: ماهيت اصلي مبارزه اجتماعي با مواد مخدر بايد جنگ نرم با تهاجم فرهنگي و پيروي از يك زندگي ايراني و اسلامي باشد، وقتي كودكان ، نوجوانان و جوانان تحت تاثير الگوهاي سالم زندگي قرار گيرند، در برابر تهاجمات فرهنگي كه اعتياد يكي از آنهاست ، مصون مي مانند.

وي با اشاره به اينكه بهتر است در سال ۹۵ ، شعار اجتماعي شدن مبارزه با مواد مخدر بر اقدام و عمل تاكيد شود، تصريح كرد: ضرورت دارد براي عملي كردن اين شعار ، بخش قابل توجهي از بودجه هاي فرهنگي و اجتماعي به بحث پيشگيري اوليه و آموزش در برابر مقابله با اعتياد به مواد مواد مخدر صرف شود.

اين آسيب شناس تاكيد كرد: اقدامات اساسي براي جلوگيري از ورود مواد مخدر صنعتي و داروهاي روان گردان به كشور اتخاذ شود زيرا تا وقتي كه مواد توسط قاچاقچيان عرضه شود ، معتاد نيز وجود خواهد داشت .

ابهري با بيان اينكه امكانات ترك اعتياد نيز بايد توسعه يابد، گفت : بازپروري و بازتواني، كنترل و مقاومت در برابر گرايش به مصرف مواد مخدر و اشتغال و كارآفريني نيز در راستاي مبارزه اجتماعي با مواد مخدر از ضروريات است .

بنيانگذار مركز پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي در ايران خاطرنشان كرد: خانواده ها بايد از سوي متوليان فرهنگي و اجتماعي به سمت اتكا به سبك زندگي ايراني و اسلامي بيشتر تشويق شوند تا مبارزه علمي و ميداني عليه اعتياد و مواد مخدر بوجود آيد.

ابهري افزود: بايد مردم بدانند و احساس تكليف كنند ارزي كه براي خريد مواد مخدر و دخانيات از كشور خارج مي شود، چندين برابرپول و دارو است و از جيب آنان و دولت مي رود، در حاليكه اين ارز را مي توان صرف پيشگيري و كنترل در برابر اعتياد و آسيب هاي اجتماعي كرد.

وي از مردم خواست تا به پديده اعتياد به مواد مخدر و آسيب هاي اجتماعي كه در جامعه امروزي بيداد مي كند، بيشتر توجه كرده و نيروي انتظامي را در اين زمينه بيشتر مشاركت و ياري دهند.

منبع خبر: مقابله با ورود مواد مخدر به كشور تشديد شود۹۵٫۰۲٫۱۹ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=27232

برچسب ها