• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
11

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران خبر داد: پاکسازی ۳۰ منطقه آلوده مازندران

  • کد خبر : 27222
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۲

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران گفت: وجود ۳۰ محله آلوده در این استان، زنگ خطری برای جامعه بود که با تلاش سازمان‌های مردم‌نهاد و دولت پاکسازی شد و بسیاری از شاخصه‌های جرم کاهش یافته است.به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، علیرضا یونسی عصر امروز در کارگروه سازمان‌های مردم‌نهاد شرق مازندران که به میزبانی نکا […]

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران گفت: وجود ۳۰ محله آلوده در این استان، زنگ خطری برای جامعه بود که با تلاش سازمان‌های مردم‌نهاد و دولت پاکسازی شد و بسیاری از شاخصه‌های جرم کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان نکا، علیرضا یونسی عصر امروز در کارگروه سازمان‌های مردم‌نهاد شرق مازندران که به میزبانی نکا در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: سمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد ظرفیت بسیار خوبی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و توسعه زیبایی اخلاقی و خیرخواهی است که باید بهره‌برداری مناسب از آن صورت گیرد.

وی افزود: فساد در ابعاد بزرگ و کوچک در جامعه وجود دارد و برای رفع این فساد و مشکلات ناشی از آن در بخش‌های مختلف، باید از تمام ظرفیت‌های موجود دولتی و خصوصی استفاده شود تا به سمت جامعه و خانواده‌ای پاک با فضیلت و ایده‌آل حرکت کنیم و برای این منظور باید در راه‌های رفته گذشته تجدیدنظر شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه آسیب‌های اجتماعی فراوانی در جامعه وجود دارد که نباید از آن غافل شد، ادامه داد: نمونه بارز این آسیب اجتماعی در شهرستان نکا، محله پرخطر عباس‌آباد در گذشته بود که با تجدید نظر در آن و با استفاده از توان همگانی ادارات و نهادهای مختلف، به نقطه مناسبی رسیده و هسته‌های اولیه محله، پاک شکل گرفت.

این مسوؤل تبیین کرد: بعد از گذشت ۳۵ سال از عمر این انقلاب، محله عباس‌آباد نکا به عنوان یک نقطه نامناسب در هسته این شهر خودنمایی می‌کرد که اگر استفاده از توان مردمی، دولتی و سمن‌های مختلف نبود، شاد اکنون این وضعیت مناسب در این محله ایجاد نمی‌شد.

یونسی با اشاره به اینکه مازندران پایلوت اعتیاد در کشور در کنار چند استان مختلف دیگر است، یادآور شد: اعتیاد به عنوان پدیده شوم اجتماعی همه مردم را آزار می‌دهد که رفع پدیده شوم اعتیاد مازندران در گرو تلاش سازمان‌های مردم نهاد در کنار دولت است و برای رفع آن، نیازمند مشارکت همه‌جانبه مردم، اندیشمندان، نخبگان و صاحبان نظر در کنار دولت هستیم تا جامعه نجات یابد.

وی افزود: مسأله طلاق نیز از دیگر مشکلات و آسیب اجتماعی در مازندارن است؛ وقتی از هر پنج ازدواج، یک طلاق ثبت می‌شود این یعنی بیشتر افراد جامعه با این معضل به صورت مستقیم و غیرمستقیم درگیر هستند و همه ما در اطراف و خانواده خود به این درد مبتلا هستیم و باید در این باره چاره‌اندیشی شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران از اعضای سمن‌ها، به عنوان بازوانی توانمند برای دولت نام برد که به صورت داوطلبانه آسیب‌های اجتماعی را شناسایی و در رفع آن تلاش می‌کنند و مسوؤلان نیز به عنوان متولیان مردم باید با تدبیر در کنار آنان قرار گیرند.

این مسوؤل گفت: وجود ۳۰ محله آلوده در استان مازندران زنگ خطری برای جامعه و جوانان بود که با تلاش سازمان‌های مردم‌نهاد و دولت بهسازی و بازسازی شد و با درک درد به سمت درمان حرکت شد و بسیاری از شاخصه‌های جرم در استان مازندران نیز کاهش یافته است.

یونسی با بیان اینکه دریا، یکی از حوزه‌های بوده که بیشترین مرگ‌ومیرها را در این حوزه داشته‌ایم، ادامه داد: براساس آمار اعلام شده در سال ۹۲، تعداد ۲۱۲ نفر در دریای مازندران غرق شدند که بیشتر این افراد را جوانان تشکیل می‌دادند که با برنامه‌ریزی‌های مناسب و استفاده از توان همین ظرفیت‌های مردمی، ۶۲ درصد در ۲٫۵ سال گذشته، کاهش مرگ و میر در دریای مازندران اعلام شده است.

وی با اعلام اینکه امروزه گردشگران در استان مازندران در امنیت کامل هستند، افزود: مسافران و گردشگران، در کنار استفاده از طبیعت و خلق و خوی پسندیده مردم مازندران، مهم‌ترین عاملی که برای اقامت در این استان اعلام می‌کنند، امنیت پایدار در این استان است که بیانگر تلاش همه‌جانبه دست‌اندرکاران امر است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران در پایان با تاکید بر احساس مسوؤلیت توسط آحاد مردم جامعه و مسوؤلان، یادآور شد: حمایت از سمن‌ها به عنوان یکی از ظرفیت‌های مهم کاهش آسیب‌های اجتماعی، مد نظر است که باید با استفاده از ظرفیت و توانمندی سمن‌ها، اقدامات مناسب انجام داد و گام‌های موثری به منظور پیشگیری، آگاهی و کمک به رفع مشکلات و آسیب‌های اجتماعی برداشت.

در این کارگروه بر ایجاد اتاق فکر، استفاده از توان مردمی سازمان‌های مردم نهاد، جلوگیری از طلاق، کاهش استفاده از کالای قاچاق و… توسط اعضای کارگروه و سازمان‌های مردم نهاد تاکید و پیرامون این مسائل، تبادل نظر شد.

منبع خبر: فارس ۹۵٫۰۲٫۱۸ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=27222

برچسب ها