• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
12

افزایش تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد برای مبارزه با مواد مخدر

  • کد خبر : 27213
  • ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۱

مدیرکل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از برگزاری ۶۰۰ برنامه توانمندسازی‌ سازمان‌های مردم‌نهاد در کشور خبر داد و گفت: در سال جاری تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه مبارزه با موامخدر افزایش می‌یابد. محمد بیرجندی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «اجتماعی» ایسنا – منطقه مازندران، اظهار کرد: بیش از […]

مدیرکل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور از برگزاری ۶۰۰ برنامه توانمندسازی‌ سازمان‌های مردم‌نهاد در کشور خبر داد و گفت: در سال جاری تعداد سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه مبارزه با موامخدر افزایش می‌یابد.

محمد بیرجندی در گفت‌و‌گو با خبرنگار «اجتماعی» ایسنا – منطقه مازندران، اظهار کرد: بیش از ۲۲۷۰ سازمان غیردولتی در زمینه اعتیاد و پیشگیری، درمان و مراقبت‌های پس از درمان در کشور فعالیت دارند.

وی تصریح کرد: سازمان مردم نهاد یک تشکل داوطلبانه، مسئولانه غیر‌انتفاعی و غیرسیاسی است.

مدیرکل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌ نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر خاطرنشان کرد: سمن‌ها به دنبال مدیریت و فعالیت سالم، هدفمند و مردم محور در جامعه هستند و می‌توانند با اتکا به توانمندی و ظرفیت‌های اجتماعی در چارچوب سیاست‌های دولت فعالیت کنند.

بیرجندی افزود: در سال گذشته ستاد مبارزه با مواد مخدر در بخش حمایت از طرح‌های سازمان‌های مردم نهاد در حوزه اعتیاد بیش از ۳ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داد که برگزاری ۶۰۰ برنامه توانمندسازی‌ سازمان‌های مردم نهاد، ۳۰۰ برنامه تخصصی در حوزه اعتیاد، سازماندهی و اجرای بیش از ۳۰۰ طرح اجتماعی توسط سازمان‌های مردم نهاد از اقدام‌های سال گذشته این ستاد با کمک سازمان‌های مردم نهاد بود.

وی اظهار کرد: در سال ۹۵ پیش‌بینی لازم برای فعال کردن سازمان‌های مردمی مبارزه با مواد مخدر صورت گرفت که برای حمایت مالی و توانمندسازی این سازمان مردمی اعتبارات این حوزه در سال جاری ۵ درصد افزایش می‌یابد.

مدیرکل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌ نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: مهم‌ترین ماموریت‌های سمن‌ها در حوزه اعتیاد توانمندسازی و افزایش آگاهی و حرفه‌ای در حوزه خطرات مواد مخدر به جامعه در حوزه پیشگیری، درمان و اعتیاد است.

بیرجندی گفت: سمن‌های حوزه مبارزه با مواد مخدر به میزان مشارکت‌پذیری‌شان در ایجاد اشتغال و پیشگیری و درمان معتادان سطح بندی می‌شوند و بر این اساس طرح‌های ستاد به آنها واگذار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با انسجامی که در حوزه خیران وجود دارد دولت نهایت تلاش را در ستاد مبارزه با مواد مخدر به کار می‌گیرد.

منبع خبر: ايسنا ۹۵٫۰۲٫۱۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=27213

برچسب ها