• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
14

اجرای روزانه طرح پاکسازی در برخی مناطق آلوده کرج

  • کد خبر : 27152
  • ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۲

‌ فرمانده نیروی انتظامی استان البرز از دستگیری هزار معتاد از ابتدای سال تا کنون خبر داد. سردار بخشعلی کامرانی صالح درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران‌(ایسنا)، منطقه البرز، اظهار کرد: پلیس استان برای مقابله با توزیع و مصرف مواد مخدر دو طرح نقطه‌ای و گسترده پاکسازی نقاط آلوده را اجرایی می‌کند. وی ادامه […]

فرمانده نیروی انتظامی استان البرز از دستگیری هزار معتاد از ابتدای سال تا کنون خبر داد.

سردار بخشعلی کامرانی صالح درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران‌(ایسنا)، منطقه البرز، اظهار کرد: پلیس استان برای مقابله با توزیع و مصرف مواد مخدر دو طرح نقطه‌ای و گسترده پاکسازی نقاط آلوده را اجرایی می‌کند.

وی ادامه داد: در طرح‌های نقطه‌ای یک کلانتری اقدام به پاکسازی محل‌ها و پارک‌هایی که در محدوده نظارت خود قرار دارد، می‌کند، ولی در طرح‌های گسترده،چند کلانتری به کمک نیروهای تخصصی نقاطی که ‌در تمام طول سال آلوده هستند را طی اقدامات ضربتی پاکسازی می‌کند.

کامرانی صالح خاطرنشان کرد: خط ۴ حصار‌، مهدی آباد‌، ملک آباد و مالک اشتر کرج مناطقی هستند که ‌هر روز و یا یک روز درمیان طرح‌های پاکسازی در آنها انجام می‌شود‌.

این مسئول توضیح داد: این که مردم تصور کنند با اجرای طرح‌های روزانه این مناطق به طور کامل پاکسازی می‌شوند، اشتباه است، چراکه برخی از ساکنان این مناطق به فروش مواد مخدرآلوده شده و با این کار محیط را هم آلوده می‌کنند.

فرماندهی نیروی انتظامی استان البرز گفت: برای مقابله با افزایش آمار مصرف مواد مخدر دراستان همه دستگاهها به نوعی دخیل هستند، چراکه فرایند تبدیل یک فرد سالم به مصرف کننده مواد مخدر بسیار پیچیده است .

کامرانی صالح افزود: درمناطق آلوده کرج مردم از نداشتن مراکز تفریحی، بهداشتی، پارک و فضای سبز و … رنج می‌برند که همین عامل محرکی می‌شود تا برخی به سمت مصرف مواد مخدر روی بیاورند.

این مسئول اظهار کرد: علاوه براین وقتی پلیس فرد معتادی را دستگیر کرده و به کمپ‌های اعتیاد ارجاع می‌دهد چه تضمینی وجود دارد که این فرد پس از خروج از کمپ دوباره به سمت مصرف مواد نرود؟

وی خاطرنشان کرد: ‌باید شرایط روحی و انگیزه‌ای مناسب برای معتادین ترک کرده فراهم شود تا آنان برای همیشه مواد را کنار بگذارند .

وی تاکید کرد:‌ وقتی برای معتاد بهبود یافته شغل مناسب پیدا نمی‌شود و حتی خانواده خودش هم به او اعتماد ندارند، چطور می‌توان انتظار داشت این فرد پاک باقی بماند؟

کامرانی صالح در پایان گفت: امید به زندگی، پذیرش از سوی جامعه و خانواده و همچنین داشتن یک شغل ثابت مواردی است که می‌توان به پاک باقی ماندن یک معتاد بهبود یافته کمک کند.

منبع خبر: ايسنا ۹۵٫۰۲٫۱۵

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=27152

برچسب ها