دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: امروز مافياي مواد مخدر به هر طريقي و با استفاده ابزارهاي مختلف الكترونيكي نظير ماهواره، موبايل، شبكه هاي اجتماعي و غيره در پي افزايش بازار تقاضا و ترويج مواد مخدر در بين جوانان است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ نبياله شاه محمدي در جلسه شوراي هماهنگي شهرستان خمين با بيان اينكه امروز مواد مخدر و اعتياد دغدغه اصلي مقام معظم رهبري (مدظلهالعالي) و مردم است، افزود: همه ما به عنوان كارگزاران نظام موظف به مبارزه مؤثر با اين پديده شوم و كاهش بار و مشكلات مردم هستيم.
وي با تشريح اولويت هاي ستاد مبارزه با مواد مخدركشور افزود: امروز مافياي مواد مخدر به هر طريقي و با استفاده ابزارهاي مختلف الكترونيكي نظير ماهواره، موبايل، شبكه هاي اجتماعي و غيره در پي افزايش بازار تقاضا و ترويج مواد مخدر در بين جوانان است، از اين رو وظيفه ما در رفع اين بلاي خانمان سوز سنگين تر خواهد بود.
دبير شوراي هماهنگي با اشاره به اينكه اعتبارات پرداختي ستاد به دستگاه ها كمكي است، افزود: نبايد در فرايند مبارزه با مواد مخدر فقط نگاهمان به نيروي انتظامي باشد وكليه دستگاه ها اعم از دستگاه هاي اطلاعاتي و امنيتي نيز در اين امر خطير نقش دارند.
وي با بيان اينكه اعتياد نه تنها فرد بلكه خانواده و كل جامعه را درگير خود مي كند، افزود: امروز بسياري از آسيب هاي اجتماعي نظير طلاق، قتل،سرقت و…. منبعث از سوء مصرف مواد مخدر است.
دبير شوراي هماهنگي با بيان اينكه با توجه به هجمه دشمن بر عليه زنان در جهت به اعتياد كشاندن آنان ابراز داشت: يكي از مهم ترين اولويت هاي ستاد مبارزه با مواد مخدر مصون سازي زنان در برابر اعتياد و بازتواني آنان پس از معتاد شدن است كه اين مهم در سطح استان از طريق اجراي برنامه ها و دوره هاي آموزشي، پذيرش و درمان اعتياد رايگان زنان با جديدت و قدرت در حال پيگيري است.
وي با اشاره به اينكه خيرين نقش و جايگاه بسزايي در اجراي برنامه هاي مبارزه با مواد مخدر دارند، ابراز داشت: تشكيل مجمع خيرين و ايجاد بستر مناسب در جهت مشاركت فعالانه اين بخش از جامعه از اولويت هاي اساسي دبير خانه شورا است چرا كه به جد معتقديم دولت به تنهايي توان كافي براي مبارزه با مواد مخدر را ندارد و در اين مسير پذيراي ياري تشكل ها،خيرين و ساير بخش هاي خصوصي هستيم.
شاه محمدي با اشاره به اينكه حمايت از پايان نامه ها و مقالات و پژوهش هاي علمي يك از برنامه هاي دبير خانه شورا در جهت مبارزه مبتني بر علم و دانش با پديده مواد مخدر است، گفت: برگزاري نمايشگاه هاي پيشگيري از اعتياد با هدف انتقال مفاهيم پيشگيرانه به صورت بصري و برگزاري اردوهاي علمي براي دانش آموزان و دانشجويان از اقداماتي است كه بايد توسط دستگاه ها در جهت پيشگيري از اعتياد اجرايي گردد.
وي برخورد با عطاري هاي متخلف را اقدامي مهم بر شمرد و گفت: به موازات اقدامات مقابله اي بايد اقدامات كاهش تقاضا نيز افزايش يابد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۵٫۰۲٫۰۸