مدیرکل توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با موادمخدر کشور گفت: درمان ۸۰ درصد معتادان کشور از طریق فعالیت های سازمان های مردم نهاد انجام می شود.
محمد بیرجندی روز سه شنبه درسفر به شهرکرد در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به سهم اثرگذار سازمان های مردم نهاد در کاهش اعتیاد در کشور، مشارکت سمن ها در حوزه درمان از مهمترین اولویت ها درسالجاری است.
وی گفت: براساس آمار موجود در سال گذشته ۷۰۰هزار معتاد با همکاری سازمان های مردم نهاد کشور درمان و اعتیاد خود را ترک کرده اند.
وی گفت: هم اکنون دوهزار و ۲۷۱ سازمان مردم نهاد کشور در حوزه مبارزه با اعتیاد فعال است که ۴۵ درصد این سازمان های مردم نهاد در حوزه فرهنگی و پیشگیری،۵۱ درصد در حوزه درمان معتادان و مابقی در حوزه صیانت و حمایت اجتماعی فعالند.
بیرجندی اجتماعی کردن موضوع مبارزه با مواد مخدر و روان گردان را از مهمترین برنامه های سالجاری عنوان کرد و اظهار داشت: در این راستا برای تقویت و توسعه ظرفیت های اجتماعی برای حضور و مشارکت حداکثری اقشار، گروه ها،صنوف ولایه ها مختلف اجتماعی در برنامه های مبارزه با مصرف مواد مخدر برنامه ریزی می شود.
وی بهره مندی از ظرفیت سمن ها و تشکل های حوزه های مختلف از جمله دانش آموزی، دانشجویی، کشاورزی و محیط زیست برای آشناسازی این سمن ها با معضل اعتیاد و استفاده از این طرفیت ها برای مقابله و پیشگیری از اعتیاد خبرداد.
مدیرکل توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد ستاد مبارزه با موادمخدر کشور به منظور شرکت در کارگاه آموزشی سمن های سطح ۲ فعال در حوزه مبارزه با مواد مخدر کشور به شهرکرد سفر کرد.
این کارگاه آموزشی از روز یکشنبه ۲۹فروردین ماه در شهرکرد با همکاری دبیرخانه شورای هماهنگی موادمخدر، سازمان بهزیستی و نماینده سمن های استان چهارمحال وبختیاری آغاز شده است.
این کارگاه آموزشی سه روزه با حضور سمن های منطقه ۶ کشور، متشکل از کارشناسان حوزه توسعه مشارکت های شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر، مدیران سمن های فرهنگی، پیشگیری، درمان و حمایت اجتماعی استان های همدان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، ایلام، کرمانشاه و چهارمحال وبختیاری در شهرکرد دایر است.