استاندار مازندران بر تدوين برنامههاي مبارزه با اعتياد به صورت همه جانبه، فراگير و علمي تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران، ربيع فلاح جلودار در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان بر اهميت اجراي طرح هاي پيشگيري از اعتياد تاكيد كرد و خاطر نشان ساخت: برنامه هاي فرهنگي و پيشگيري از اعتياد بايد فراگير و در سراسر استان به اجرا درآيد.
استاندار اجراي اين گونه طرح ها را با توجه به رويكرد اجتماعي كردن مبارزه با اعتياد مهم ارزيابي كرد و بيان داشت: بايد ارزيابي همه جانبه از اقدامات و عملكرد كميته فرهنگي و پيشگيري به منظور تقويت برنامه ها و ارايه طرح هاي نو و خلاقانه در اين راستا صورت گيرد.
رييس شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، با اشاره به اين كه مازندران به عنوان استان پايلوت در مبارزه با پديده هاي اعتياد و طلاق در سال ۹۵ شناخته شده است، افزود: در برنامه هاي مبارزه با اعتياد مراكز روستايي و كوهستاني نيز به مانند پهنه شهرها بايد مورد توجه قرار گيرد و از نقش تشكل هاي مختلف، هيآت مذهبي، رسانه ها، رسانه ملي، منابر نماز جمعه و جماعات و بسيج به نحو بايسته استفاده شود.
استاندار بر بسيج همه ظرفيت ها و تدوين برنامه اجرايي جامع مبارزه با اعتياد تاكيد كرد و گفت: كميته هاي زير مجموعه شوراي هماهنگي مبارزه با اعتياد نسبت به ارايه برنامه يي همه جانبه، فراگير و علمي در اسرع وقت اهتمام نمايند.
در اين جلسه عليرضا يونسي، معاون سياسي امنيتي و اجتماعي استاندار و رييس کمیته صیانت شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، علي اصغر ميرزايي، دبير اين شورا و سعيد آرام، مدير كل بهزيستي استان و مسوول كميته پيشگيري به ارايه گزارش و نقطه نظرات خود پرداختند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مازندران۹۵٫۰۲٫۰۱