قائم مقام دبیركل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: كاهش ۲۵ درصدی اعتیاد تا پایان برنامه ششم توسعه در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب هدفگذاری شده است.
به گزارش روز یكشنبه ایرنا به نقل از استانداری خراسان رضوی، علیرضا جزینی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی افزود: در احكام برنامه ششم توسعه به مبارزه با مواد مخدر توجه ویژه ای شده و برای سال جاری نیز كاهش پنج درصدی آمار اعتیاد تا پایان سال در نظر گرفته شده است.
وی اظهار كرد: یكی از اهداف مهمی كه در سال جدید در استان ها دنبال می شود، اجرایی شدن برنامه های این ستاد در طول سال در زمینه های درمان، پیشگیری و مقابله با آسیب های اجتماعی است.
وی گفت: هم اكنون ۱۴ ولایت افغانستان تولید كننده مواد مخدر و دارای مزارع كشت خشخاش هستند كه محصول آنها به هفت هزار تن رسیده است.
جزینی افزود: در حوزه روابط بین الملل اقداماتی صورت گرفته كه قبل از همه باید پیگیری برای معاش، كشت جایگزین و توسعه پایدار در افغانستان انجام شود.
وی اظهار كرد: علاوه بر آن جلب حمایت و مشاركت استراتژیك جامعه بین المللی از برنامه های جمهوری اسلامی ایران و كشورهای دیگر به ویژه افغانستان و پاكستان در زمینه مبارزه با قاچاق مواد مخدر، روان گردان ها، پولشویی و تروریسم ناشی از مواد مخدر را دنبال می كنیم.
استاندار خراسان رضوی هم در این جلسه گفت: در سال ‘اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل’ رویكرد اصلی استان در حوزه مبارزه با مواد مخدر، كاهش آسیب های اجتماعی، اثربخشی بیشتر اقدامات در جامعه هدف و استفاده حداكثری از امكانات برای مبارزه با این پدیده شوم است.
علیرضا رشیدیان با اشاره به سیاست های ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب در حوزه اقتصاد مقاومتی افزود: فعال سازی امكانات برای مقابله با آسیب های اجتماعی و افزایش سهم نیروی انسانی در اقدامات اجرایی از جمله تاكیدات معظم له در این زمینه است.
وی با بیان اینكه در سال گذشته میزان كشفیات مواد مخدر در این استان سه درصد افزایش داشته است اظهار كرد: برنامه ریزی و تلاش برای كاهش تقاضا، مبارزه با مصرف، شناسایی و انهدام باندهای قاچاق مواد مخدر، نوسازی، تجهیز و مكانیزه كردن امكانات از اولویت های سال جاری می باشد.
وی تغییرات را لازمه پویایی سیستم های مدیریتی دانست و گفت: با حضور مدیران با انگیزه، افزایش هم افزایی بین دستگاه های اجرایی، استفاده از ظرفیت بخش خصوصی، خیرین، سازمان های مردم نهاد و پژوهشگران دانشگاهی می توان آسیب های اجتماعی اعتیاد را به میزان قابل توجهی كاهش داد.
استاندار خراسان رضوی به موقعیت ویژه مشهد مقدس به عنوان پایتخت معنوی كشور، حضور سالانه ۲۷ میلیون زائر داخلی و خارجی در این شهر و انتخاب شدن آن به عنوان پایتخت فرهنگی كشورهای اسلامی در سال ۲۰۱۷ اشاره كرد و افزود: این جایگاه می طلبد در حوزه مبارزه با مواد مخدر و پاكسازی شهر از معتادان متجاهر با جدیت بیشتری عمل كنیم.
در این جلسه از خدمات سردار بهمن امیری مقدم در سمت دبیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی قدردانی و ابراهیم قربان زاده به عنوان دبیر جدید این شورا معرفی شد.