مديركل توسعه مشاركتهاي مردمي و سازمانهاي مردمنهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر بر گفتمانسازي اجتماعي در سه حوزه مقابله، درمان و پيشگيري تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان؛ محمد بيرجندي در جمع مديران سازمان هاي مردم نهاد استان گفت: سمنها بايد برداشت درست و صحيح از جايگاه و برنامه و مسئوليتي كه بايد به عهده بگيرند داشته باشند.
وي افزود: براي ارزيابي ميداني لازم است كه رصد و مطالعه و تحقيق شود كه چه توانمندي لازم است تا مداخله صحيح انجام شود و لازم است چه توانمندي داشته باشيم تا بتوانيم مداخله صحيح داشته باشيم.
اين مقام مسئول ادامه داد: در سطح ملي سياست گذاري توسط دولت و در سطح عمل سازمان هاي مردم نهاد بايد زمينه و بستر را آماده كنند تا نگرش و تغيير شرايط بوجود آيد.
بيرجندي گفت: اعتياد يك معضل است و بايد به اين باور برسيم كه عرصه و ميدان را به سازمان هاي غير دولتي واگذار كنيم. در گام بعدي بايد گفتمان سازي اجتماعي را ايجاد كنيم تا به جايي برسيم كه هيچ كس از اعتياد نترسد با آسيبها آشنا شود و موضوعات مقابله درمان و پيشگيري بايد به عنوان گفتمان اصلي مطرح شود.
وي در ادامه از مركز فني و حرفه اي محمد آباد زابل- بازارچه محصولات خانگي شهر زابل و مركز تبصره ۲ ماده ۱۶ زابل نيز بازديد كرد.
محمد هادي مرعشي دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان نيز گفت: از مهمترين مصوبات سفر مدير كل توسعه مشاركتهاي مردمي ستاد ميتوان به فراهم كردن زمينه اشتغال زايي با ايجاد گلخانه و واحد هاي زود بازده اشاره كرد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان سيستان و بلوچستان۹۵٫۰۱٫۲۹