• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 0
8

جمع‌آوری کمپ‌های ترک اعتیاد غیر مجاز لرستان تا پایان اردیبهشت ماه

  • کد خبر : 26329
  • ۱۶ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۳

‌دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان یکی از بهترین مکان‌ها برای اطلاع‌رسانی در حوزه مواد مخدر را حوزه‌های علمیه و مصلی‌ها دانست و افزود: لازم است با برگزاری کارگاه آموزشی برای طلاب و روحانیون زمینه‌ای را فراهم کرد تا با اعزام به روستاها آموزش‌هایی در خصوص پیشگیری از مصرف مواد مخدر در روستاها […]


‌دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان یکی از بهترین مکان‌ها برای اطلاع‌رسانی در حوزه مواد مخدر را حوزه‌های علمیه و مصلی‌ها دانست و افزود: لازم است با برگزاری کارگاه آموزشی برای طلاب و روحانیون زمینه‌ای را فراهم کرد تا با اعزام به روستاها آموزش‌هایی در خصوص پیشگیری از مصرف مواد مخدر در روستاها ارائه دهند.

‌به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه لرستان، غلامرضا آقامیرزایی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با اشاره به نام‌گذاری سال ۹۵ تحت عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» از سوی مقام معظم رهبری، بیان کرد: تحقق شعار اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل بسیار مهم است، لذا همه مردم و مسئولان باید اقدام و عمل کنند تا در تمام حوزه‌ها به‌ویژه اقتصاد و معیشت مردم شاهد بهبود وضعیت باشیم.

وی از جمع‌آوری کمپ‌های ترک اعتیاد غیر مجاز لرستان تا پایان اردیبهشت ماه امسال در استان خبر داد و افزود: در آخرین رتبه‌بندی کشوری در بحث مبارزه با مواد مخدر، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان در دی‌ماه سال ۹۴ به رتبه هفتم رسید که نسبت به گذشته ارتقاء چشمگیری داشته است.

آقامیرزایی ادامه داد: از آنجا که مواد مخدر یکی از چهار بحران هزاره سوم محسوب می‌شود، لازم است تمامی ۲۱ عضو شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر هر شهرستان در جلسات آن شرکت کنند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در زمینه مبارزه با مواد مخدر با توجه به سنگین بودن و حجم زیاد کارها اگر همه مدیران عضو شورا در جلسات حضور داشته باشند، مشکلات راحت‌تر پیگیری می‌شود و نتایج مطلوب‌تری حاصل می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بر ضرورت تقویت سازمان‌های مردم نهاد فعال در حوزه مواد مخدر تاکید کرد و افزود: این سازمان‌ها در حوزه پیشگیری می‌توانند بازوی توانمندی برای ما باشند لذا با تسهیل در صدور مجوز برای آنها می‌توان از این ظرفیت در شهرستان‌ها استفاده کرد. همچنین لازم است در بحث توزیع اعتبارات بین سمن‌ها نظارت درستی از سوی سازمان بهزیستی، نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی صورت گیرد.

وی گفت: متاسفانه کمیته‌های تخصصی در برخی از شهرستان‌های استان ضعیف عمل می‌کنند که امیدوار هستیم در سال جدید شاهد عملکرد بهتر آنها باشیم لذا در این راستا اولین گام شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در سال ۹۵، رتبه‌بندی کمیته تخصصی شهرستان‌ها است که جمع‌بندی آن‌ در شورای استان مطرح می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر برگزاری نمایشگاه پیشگیری از ابتلا به مواد مخدر توسط تشکل‌های مردم‌نهاد را از اقدامات بسیار خوب و تاثیرگذار دانست و افزود: یکی از بهترین مکان‌ها برای اطلاع‌رسانی در حوزه مواد مخدر حوزه‌های علمیه و مصلی‌ها هستند، ضمن این‌که ارتباط با سازمان‌های مردم‌ نهاد نیز باید به‌خوبی صورت گیرد.

وی در بخشی از سخنانش در خصوص نگرانی دبیران از آمار بالای اعتیاد در بین روستاییان اظهار کرد: یکی از برنامه‌های سال ۹۵ شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کار روی حوزه روستایی است که در این زمینه باید دهیاران و بخشداران فعال شده و به کمک ما بیایند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر لرستان عنوان کرد: در سال ۹۵ می‎توان با برگزاری یک کارگاه آموزشی برای طلاب و روحانیون حوزه علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی زمینه‌ای را فراهم کرد تا با اعزام به روستاها آموزش‌هایی در خصوص پیشگیری از مصرف مواد مخدر در روستاها ارائه دهند.

منبع خبر: ايسنا ۹۵٫۰۱٫۱۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=26329

برچسب ها