رئیس مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: در ۲۴ ساعت گذشته مقدار ۵۰ کیلو و ۹۲۰ گرم حشیش، دو کیلو و ۲۳۰ گرم هروئین، ۲۲ گرم شیشه و ۵۲ کیلو و ۹۵۰ گرم تریاک کشف و دو دستگاه خودروی سواری نیز توقیف شد.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان و به نقل از پایگاه خبری پلیس، غلامرضا شهریاری با اشاره به دستگیری هفت نفر از توزیعکنندگان مواد مخدر، اظهار کرد: مأموران فرماندهی انتظامی شهرستانهای سمیرم، نائین، شاهینشهر و میمه و مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان در چند عملیات جداگانه طی ۲۴ ساعت گذشته تعداد هفت نفر از توزیعکنندگان مواد مخدر را شناسایی و دستگیر کردند.
وی افزود: در این زمینه مقدار ۵۰ کیلو و ۹۲۰ گرم حشیش، دو کیلو و ۲۳۰ گرم هروئین، ۲۲ گرم شیشه و ۵۲ کیلو و ۹۵۰ گرم تریاک کشف و دو دستگاه خودروی سواری نیز توقیف شد.
رئیس مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان اصفهان همچنین ضمن اشاره به توقیف سه دستگاه خودرو با بیش از ۶ میلیون تومان خلافی، تأکید کرد: مأموران پلیسراه اردستان حین کنترل خودروهای عبوری، یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ را به علت ارتکاب تخلف رانندگی متوقف کردند که در استعلامهای انجام شده مشخص شد این خودرو دارای ۲ میلیون و ۱۱۳ هزار تومان جریمه و ۷۵ فقره تخلف است که خودرو توقیف و روانه پارکینگ شد.
شهریاری همچنین از توقیف دو دستگاه خودروی سمند و پژو ۲۰۶ توسط مأموران پلیسراه دامنه خبر داد و گفت: یکی از این دو خودرو دارای ۲ میلیون و ۲۱۲ هزار تومان خلافی و ۵۸ فقره تخلف و دیگری ۲ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان خلافی و ۴۵ فقره تخلف بود.
وی بیشترین تخلفات صورت گرفته توسط خودروهای توقیف شده را سرعت و سبقت غیرمجاز و نقص فنی مؤثر یا نقص در سامانه عنوان کرد.
رئیس مرکز اطلاعرسانی فرماندهی انتظامی استان در پایان خاطرنشان کرد: برابر تبصره ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در صورتی که مبلغ جریمه خودرویی به ۱۰ میلیون ریال برسد پلیس راهنمایی و رانندگی مراتب را به مالک خودرو اعلام و چنانچه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ، مالک خودرو نسبت به پرداخت جریمه اقدام نکند خودرو توقیف و از تردد آن جلوگیری خواهد شد.