دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران گفت: جامعه بهبودیافتگان می توانند فرهنگ “نه گفتن”به مواد مخدر را درکشور و بین اقشار مختلف نهادینه کنند و درکنار خانواده های معتادین باشند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مازندران؛ علیاصغر میرزایی با حضور در کنگره ۶۰ در بهشهر و گلوگاه ابراز داشت: افرادی که اینجا حضور دارند، کسانی هستند که در زندگی خود دچار انحراف و مشکلاتی شدهاند؛ اما به اشتباه خود پی برده و با عزمی راسخ از اعتیاد رهایی یافتهاند. این عزیزان به پشتوانه اعتماد و همراهی همسفران خود (خانواده معتادین) بار دیگر به زندگی برگشتهاند.
وی با اشاره به اینکه بعضی از جوامع در قرون گذشته برای حل مسئله اعتیاد فرهنگسازی کرده و به اهدافشان رسیدند؛ افزود: چین یکی از این کشورها است، که علاوه بر بحث فرهنگی انجام شده ، از کسانی که در این کشور مواد مخدر را ترک کرده اند، به عنوان افراد انقلابی و قهرمانان ملی اسم برده است.
میرزایی در ادامه گفت: این فرهنگ باید در کشور ما هم این نهادینه شود تا کسانی که درگیر اعتیاد هستند به این باور برسند و خود را قهرمان بدانند. ایران و ایرانی نشان داده است همانطور که در سایر حوزه ها موفق بوده و همیشه قهرمان است ، میتواند با فرهنگسازی در این حوزه و زمینه نیز انقلابی بپا کند.
وی بیان داشت: درحال حاضر مواد مخدر، یکی از بزرگترین دغدغههای جوامع بشری شده است. مواد مخدر رتبه هشتم بحران در دنیا را داشت که هم اکنون به چهارمین بحران جهان بدل شده است. ایران هم از این قاعده مستثنی نبوده است و اگر مراقب نباشیم شاید روزی مواد مخدر بحران اول کشور شود.
دبیر شورای هماهنگی با مواد مخدر استان مازندران با اشاره به تنوع حالات جاذب مواد مخدر در اقشار گوناگون مردم دنیا اظهار کرد: درطی مطالعاتی انجام شده و بازدید از کمپها و صحبت با رهایافتگان از اعتیاد دریافته ایم که این افراد اغلب از هوش بالایی بهره می برند و ضریب ای کیو آنها درسطح بالایی قرار دارد. این افراد در ابتدا از سرکنجکاوی و برای تست کردن به سمت مواد روی آورده و ادامه داده اند تا جایی که خروج برایشان امکان پذیر نبوده است.
علی اصغر میرزایی در ادامه حضور در بین رهایافتگان از دام مواد مخدر آنها را به ادامه این راه تشویق کرد و گفت: خیلی از ظرفیتها با گرفتاری در اعتیاد از بین میرود؛ شما عزیزان با عزم راسخی که دارید مراقب این انقلاب درونی که در وجود خود بپا کرده اید، باشید و در حفظ آن تلاش نمایید. جامعه بهبودیافتگان می توانند فرهنگ “نه گفتن”به مواد مخدررا درکشور وبین اقشار مختلف نهادینه کنند و درکنار خانواده های معتادین باشند.
وی درادامه افزود: زندگی زمان مشخصی را برای بودن ما تعیین نکرده است. باید دراین مسیر، چشم اندازی زیبا برای خود و بستگان بسازیم. شما دارای حیثیت اجتماعی هستید و با تداوم دررهایی ازمواد به سایر گرفتاران این عرصه نشان دهید که با عزمی آهنین و تلاش میشود جامعه ایی پاک و عاری از مواد مخدر داشت.با استمرار این جلسات و تشویق بهبود یافتگان جدید در این راه،می توانیم به نتایج خوبی برسیم و کشور را درجهت آبادانی پیش ببریم.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۴٫۱۲٫۱۶