دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي گفت: اعتياد مختص افراد خاص جامعه نيست بلكه همه در معرض تهديد مواد مخدر است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي؛ محمد زيدوند در كارگاه آموزشي ويژه سرحلقه صالحين بسيج شهرستان اراك گفت: در گذشته فقط مواد مخدر غير صناعي وجود داشت ولي امروزه ۳۶۰ نوع ماده مخدر و روان گردان داريم كه هر سن و قشر و گروهي را تهديد مي كند و اين نشان دهنده اين است كه اعتياد مختص افراد خاص جامعه نيست.
وي گفت: در گذشته مواد مخدر حالت تخديري و سستيزا بودهاند و افراد پس از مصرف بسيار دچار افت عملكرد ميشدند ولي از اثرات مواد جديد افزايش انرژي و اعتماد به نفس كاذب است كه بعد از مدتي مصرف اثرات اوليه خود را از دست داده و فقط براي مصرف كننده اعتياد به همراه دارد.
دبير شورا با اشاره به اين كه خانواده اولين و مهم ترين نهاد در تربيت فرزندان است گفت: بايد مهارت هاي زندگي را به خانواده ها بياموزيم تا با استفاده از مهارت ها بتوان ارتباط مؤثري با فرزندان برقرار نمود و بدين وسيله در پيشگيري از اعتياد گامي پيمود.
زيدوند با توجه به نقش مهم آموزش و پرورش گفت: با توجه به آمار يك درصدي سوء مصرف مواد مخدر در بين دانشآموزان، آموزش و پرورش علاوه بر شناسايي دانش آموزان در معرض خطر و مشاوره آن ها، وظيفه افزايش آگاهي به دانش آموزان را هم بر عهده دارد كه اين مهم با توجه به تفاهم نامه هاي منعقده و همكاري مطلوب آموزش و پرورش تا حد زيادي در استان در حال اجرا مي باشد.
وي با تأكيد بر پيام وزير كشور و دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر در خصوص اجتماعي كردن امر مبارزه با مواد مخدر گفت: نگرش مردم در خصوص مبارزه با مواد مخدر نگرشي صرفاً قهري و مقابله اي است كه اين نگرش كاملاً اشتباه است و همه افراد جامعه مسوول مبارزه با مواد مخدر و روان گردان ها به خصوص تقويت برنامه هاي پيشگيرانه هستند.
وي همچنين گفت: بايد با استفاده از آموزش هاي پيشگيرانه افراد را توانمند سازيم كه اين موجب افزايش سرمايه اجتماعي است و اين مي تواند گامي مهم در اقدامات پيشگيري از اعتياد باشد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان مركزي۹۴٫۱۲٫۱۶