به همت شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش و با همکاری مرکز توسعه سلامت کیش، کارگاه آموزشی مهارت فرزند پروری با محوریت پیشگیری از اعتیاد در این جزیره برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، در این کارگاه یک روزه فریبا مهدوی کارشناس سلامت روان مرکز توسعه سلامت کیش، به بیان مطالبی در خصوص فرزند پروری و مهارت ارتباط با کودک پرداخت و گفت : فرزند در خانه و در دامان والدین رشد می کند و آماده ی ورود به مرحله ی دیگری می شود.
وی با بیان اینکه خانه و مدرسه به عنوان دو نهاد اصلی تعلیم و تربیت هر جامعه ای محسوب می شود افزود: وضعیت موجود هر جامعه ای نتیجه یادگیری دیروز افراد در خانه و مدرسه است و وضعیت فردای هر جامعه در نتیجه سرمایه گذاری هایی است که امروز روی افراد در خانه، مدرسه و جامعه انجام می گیرد.
مهدوی اضافه کرد: نفوذ والدین در کودکان تنها محدود به جنبه های ارثی نیست، بلکه در آشنایی کودک با زندگی جمعی و فرهنگ جامعه نیز خانواده نقش مهمی را ایفا می کند موقعیت اجتماعی خانواده، وضع اقتصادی آن، افکار وعقاید، آداب و رسوم، ایده آل ها، آرزوهای والدین و سطح تربیت آنان در رفتار کودکان نفوذ فراوان دارد.
به گفته مهدوی ،یکی از نیازهای اساسی والدین و مربیان در امر تربیت و پرورش اخلاقی کودکان، برقراری ارتباط سالم با آن هاست.
این روانشناس تاکید کرد: ارتباط صحیح بین پدر و مادر و روابط سالم آنان با کودکان، اولین و مهمترین زمینه رشد و پرورش اخلاقی نونهالان است.
کارشناس سلامت روان مرکز توسعه سلامت کیش در خاتمه گفت: اساس تربیت سالم نونهالان جامعه، بستگی کامل به سلامتی خانواده دارد و سلامتی خانواده مستلزم ارتباط سالم بین اعضای خانواده است.
گفتنی است در این کارگاه یک روزه جمعی از خانواده ها و کارکنان مرکز بهداشت و مرکز توسعه سلامت کیش حضور داشتند.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش۹۴٫۱۲٫۰۲