معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: با احداث گلخانه در مرکز بازپروری ساری زمینه اشتغال برای برخی از افراد بهبود یافته مواد مخدر ایجاد می شود.
به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر مازندران، علیرضا یونسی در شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر که در استانداری برگزار شد اظهار کرد: پیشنهاد ما بر این است مراکز اقامتی و درمانی تحت نظارت سازمان بهزیستی علوم پزشکی با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، در تمامی این مراکز ضمن بازپروری, فعالیت های تولیدی و حرفه ای متناسب هم برای افراد تحت درمان در نظر گرفته شود تا همزمان با بهبود یافتن با حرفه و شغل مناسب آشنا شوند.
با بیان اینکه مرکز ماده ۱۶ از بهترین مرکز بازپروری در کشور است گفت: ۱۳ هکتار زمین در اختیار این مرکز قرار دارد که میتوان با همکاری سازمان های مختلف عضو،شهرداران محترم اطراف مرکز استان و تخصصی سازمان جهاد کشاورزی،گلخانه ای در این مکان احداث شود و از ظرفیت این مکان استفاده شود.
معاون استاندار مازندران خاطرنشان کرد: اداره کل کار تعاون و رفاه اجتماعی و سازمان فنی و حرفه ای با همکاری سازمان های مردم نهاد در حوزه تولید فکر برای ساماندهی اشتغال افراد بهبود یافته اقدامات مناسبی انجام دهد.
يونسي با بیان اینکه حضور گردشگران در مازندران فرصت خوبی برای بازاریابی و عرضه محصولات تولیدی افراد بهبود یافته است،گفت: همجواری با استان تهران هم فرصت خوبی است تا این افراد با تکنولوژی روز آشنا شوند و بتوانند محصولات خود را کیفیت بهتر تولید و به بازارهای استان تهران عرضه کنند.
همچنين علی اصغر میرزایی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران در ادامه با بیان اینکه طبق تاکیدات استاندار مازندران مبنی براینکه پروژه های نیمه تمام مهرگان نکا تا پایان امسال به بهره برداری برسد, گفت: خوشبختانه این پروژه ها با همکاری دستگاههای مرتبط موضوع و بسیج سازندگی و سپاه کربلا در مرحله اجراء و انشاالله تا پایان سال به بهره برداری برسید.
وي افزود: درخصوص ساماندهی زنان معتاد کارتن خواب نیز موضوع با جدیت در دستور کار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر قرار دارد و اقدامات اولیه رایزنی با ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور جهت تأمین اعتبار آن بعمل آمده که انشاالله در یکی از ظرفیت هلی موجود در مرکز ماده ۱۵ اجرایی خواهد شد.
دبير شوراي هماهنگي استان اضافه کرد: برابر هماهنگی بعمل آمده و تأمین اعتبار اداره کل راه و شهرسازی دو خانه محله در شهرستان های ساری و آمل احداث خواهد شد و در شهرستان نکاء نیز از محل اعتبارات بهزیستی سومین خانه محله استان احداث خواهد شد.
میرزایی ادامه داد: اگر تدبیری برای افرادی که در مراکز کمپ ها و مراکز ترک اعتیاد اقدام به ترک اعتیاد نمودند ایجاد نشود ممکن است دوباره به سمت مصرف مواد مخدر گرایش پیدا کنند.لذا بحث اشتغال افراد بهبود یافته از اهمیت بالایی برخوردار هست.
منبع خبر: روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر مازندران 94.11.26