• امروز : شنبه - ۲۰ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 13 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Saturday - 10 May - 2025
کل پست ها: 73596اخبار امروز : 4
7

دبیر شواری مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه‌وبویراحمد: کارگاه توانمندسازی سمن‌های کهگیلویه‌وبویراحمد برگزار می‌شود

  • کد خبر : 25352
  • ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۷

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه‌وبویراحمد از برگزاری کارگاه توانمندسازی سمن‌های این استان در روزهای آینده خبر داد. به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سیدناصر رضایی عصر شنبه در نشست تشکل‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه زنان کهگیلویه‌وبویراحمد اظهار داشت: ایجاد تغییر در نگرش و زاویه دید مدیران ارشد کشوری مهم‌ترین خروجی برگزاری نشست تشکل‌های […]


دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه‌وبویراحمد از برگزاری کارگاه توانمندسازی سمن‌های این استان در روزهای آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سیدناصر رضایی عصر شنبه در نشست تشکل‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه زنان کهگیلویه‌وبویراحمد اظهار داشت: ایجاد تغییر در نگرش و زاویه دید مدیران ارشد کشوری مهم‌ترین خروجی برگزاری نشست تشکل‌های مردم نهاد در این استان بود.

وی افزود: برگزاری این نشست در بلندمدت نگاه جدی‌تر مسئولان کشوری به استان، تشکل‌ها و مدیران ما را در پی دارد.

رضایی با بیان اینکه این نشست بستری برای نشان‌دادن توانمندی دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های مردم‌نهاد استان بود، عنوان کرد: برای ایجاد تغییر در جامعه و دستیابی توسعه و تعالی راهی جز این نداریم که در یک جامعه مردم‌دار به نهادهای اجتماعی توجه کنیم که سمن‌ها یکی از مهم‌ترین این نهادها هستند.

وی از تشکل‌های مردم‌نهاد به عنوان واسطه ای برای تهسیل ارتباط بین مردم و دولت نام برد و بیان کرد: می‌توان برای نهادینه‌کردن بسیاری از مسائل فرهنگی به‌ویژه در حوزه مبارزه با آسیب‌های اجتماعی از ظرفیت این تشکل‌ها استفاده کرد.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه‌وبویراحمد با اشاره به وجود بیش از ۲۵۰ تشکل مردم‌نهاد در این استان، گفت: هرچند ایراداتی از قبیل قائم بودن به فرد، نداشتن جلسات مرتب و توانمندی کم به این تشکل‌ها وارد است اما اکثر اعضای این تشکل‌ها دارای تحصیلات بالا و باانگیزه هستند.

رضایی به تغییر در نگرش مدیران استان به تشکل‌های مردم‌نهاد اشاره داشت و تصریح کرد: مدیران در گذشته تشکل‌های مردم‌نهاد را رقیب خود می‌دانستند اما اکنون به توانمندی این تشکل‌ها پی برده و آنها را همکار خود می‌دانند.

وی با بیان اینکه از پژوهش های انجام شده در حوزه اعتیاد زنان حمایت می شود، گفت: در این راستا دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در این حوزه پژوهش کنند دو میلیون تومان و اساتید پژوهشگر در این حوزه تا ده میلیون تومان حمایت مالی می‌شوند.

منبع خبر: تسنيم ۹۴٫۱۱٫۲۴

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=25352

برچسب ها