دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهارمحال و بختياري گفت: با ارائه برنامههاي علمي و متناسب با شرايط فرهنگي واجتماعي هر شهرستان زمينه براي پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي در استان هدفمند ميشود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري؛ سيد قدير مرتضوي در جلسه شوراي فرعي شهرستانهاي سامان و بن كه با حضور كارشناسان سازمانهاي مردم نهاد و مقابله با عرضه و اعضاي شورا تشكيل شد، از تلاش امام جمعه بن حجه الاسلام عضنفري و فرماندار بن در تشكيل مجمع خيرين شهرستان و جلب حمايت هاي مالي ومعنوي آنان در زمينه پيشگيري وكمك به درمان معتادين شهرستان و همچنين از فرمانداري سامان بخاطر تلاش در جهت راه اندازي تيم هاي اجتماع محور در دانشگاه هاي شهرستان و در روستا ها به كمك دهياران تشكر و قدرداني كرد.
وي برگزاري كارگاههاي آموزشي در روستاهاي در معرض آسيب و اجراي طرح هاي پاكسازي ومقابله با خرده فروشان در هر دو شهرستان را از اقداماتي مهم و موثر برشمرد و خواستار تلاش مضاعف در مدت باقي مانده از سال ۹۴ شد و گفت: دستگاههاي فرهنگي اجراي اقدامات فرهنگي در روستاها را با همكاري تيمهاي اجتماع محور در محلات با جديت پيگيري كنند.
مرتضوي اظهار اميدواري كرد كه در سال ۹۵ با ارائه برنامههاي علمي و متناسب با شرايط فرهنگي واجتماعي هر شهرستان در زمينه مبارزه با آسيب هاي اجتماعي در گروه هاي هدف بتوانيم شاهد كاهش آسيب وجذب اعتبار بيشتري باشيم.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر چهارمحال و بختياري۹۴٫۱۱٫۱۷