• امروز : چهارشنبه - ۲۸ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 22 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Wednesday - 18 June - 2025
کل پست ها: 73947اخبار امروز : 0
2

آموزش و پژوهش دو بازوي توانمند در هر سازماني ‏هستند

  • کد خبر : 25183
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه آموزش و پژوهش دو بازوي توانمند در هرسازماني ‏هستند، بر استفاده از مراكز علمي و دانشگاهي در جهت مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد.به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر عليرضا جزيني در دوره آموزشي كارشناسان پژوهش شوراهاي هماهنگي مبارزه با […]

قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بيان اينكه آموزش و پژوهش دو بازوي توانمند در هرسازماني ‏هستند، بر استفاده از مراكز علمي و دانشگاهي در جهت مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد.

به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر، دكتر عليرضا جزيني در دوره آموزشي كارشناسان پژوهش شوراهاي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان‌ها كه در مجموعه فرهنگي شقايق برگزار شد، آموزش و پژوهش را دو بازوي توانمند هر سازمان خواند و گفت: پشتوانه آموزش، پژوهش است. آموزش‌ها نيز بايد كاربردي، كارآمد و تخصصي باشند تا سياست‌هاي كلان علمي تحقق يابند.

وي با بيان اينكه توليد علم و دانش در كشور ما طي چند سال گذشته رشد خوبي داشته داشته است، افزود: برابر سياست كلان ابلاغي در سال ۱۴۰۴ ، ايران مي بايست رتبه اول توليد علم و فناوري را در منطقه كسب كند كه اين مهم، نياز به تلاش بيشتر و افزايش فعاليت‌هاي علمي است، همچنين استفاده از منابع انساني به ويژه نيروي انساني در اين امر حائز اهميت است.

قائم مقام دبيركل ستاد در ادامه عدم وجود بانك اطلاعاتي مدرسين، آموزش‌هاي غيركاربردي و ضعف آموزشي را از معايب اساسي حوزه آموزش برشمرد و بر جدا كردن روحيه پژوهشگري و بسنده كردن به دانش، وجود متولي علمي و داشتن پشتوانه علمي، ارتقاي روحيه پژوهشگري و تعيين اولويت‌هاي پژوهشي تاكيد كرد.

جزيني بيان داشت: بيان هدف و مسئله، مهم ترين موضوع يك تحقيق به شمار می‌رود، عنوان تحقيق آغازگر فعاليت پژوهشي است. در واقع براي اينكه تحقيق ساختارمند داشته باشيم ۵ مؤلفه مسئله‌شناسي، صلاحيت علمي محقق، نظارت بر كار تحقيق، ارزشيابي كيفي و كاربست تحقيقاتي بسيار مهم است.

وي در پايان بر استفاده از مراكز علمي در جهت مبارزه با مواد مخدر تاكيد كرد و گفت: ترغيب دانشجويان و اساتيد در ورود به اين حوزه كار ارزشمندي است، تا به اكنون نيز در برخي دانشگاه‌ها رشته پيشگيري از اعتياد دانشجو مي‌پذيرد كه در تلاشيم اين امر در ساير استان‌ها انجام شود.

منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر۹۴٫۱۱٫۱۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=25183

برچسب ها