مسابقه مجسمه های شنی با مشارکت شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش و معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد در روز جمعه تاریخ ۱۶ بهمن ماه از ساعت ۱۵ در محوطه ساحلی پارک ماهیگیر این جزیره برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش، محمدحسن جهان با اعلام این خبر گفت: در راستای برنامه های پیشگیری از اعتیاد و با تعامل بعمل آمده با معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش، مسابقه مجسمه های شنی با موضوع پیشگیری از اعتیاد بعداز ظهر روز جمعه ۱۶ بهمن ماه در ساحل کیش برگزار می شود.
جهان شناسایی و کشف استعدادهای هنری در رشته مجسمه های شنی، بازشناخت آسیب و ضرر اعتیاد از دریچه و منظر هنر و استفاده از ظرفیت هنری خلاقانه جهت بررسی آسیب های اعتیاد و موادمخدر را از اهداف این مسابقه عنوان کرد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش در پایان با اعلام شرایط شرکت در مسابقه گفت: آثار میبایست بیانگر مضامین اعتیاد و مواد مخدر و آسیب های آن باشد و ارزشها و آیین های فرهنگی و اجتماعی، اخلاقی در آثار محفوظ باشد.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر کیش۹۴٫۱۱٫۱۱