• امروز : سه شنبه - ۲۷ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 17 June - 2025
کل پست ها: 73947اخبار امروز : 0
5

پرداخت وام اشتغال به مبلغ ۱۵ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد به معتادان بهبودیافته

  • کد خبر : 24975
  • ۰۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰:۰۹

مدیرکل بهزیستی استان تهران از پرداخت وام اشتغال به مبلغ ۱۵ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد به معتادان بهبودیافته خبر داد و گفت: معتادانی که در مجتمع بهاران حضور پیدا کرده و آموزش‌های لازم را می‌بینند از این تسهیلات استفاده خواهند کرد. احمد دلبری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، با اشاره به […]

مدیرکل بهزیستی استان تهران از پرداخت وام اشتغال به مبلغ ۱۵ میلیون تومان با کارمزد ۴ درصد به معتادان بهبودیافته خبر داد و گفت: معتادانی که در مجتمع بهاران حضور پیدا کرده و آموزش‌های لازم را می‌بینند از این تسهیلات استفاده خواهند کرد.

احمد دلبری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری فارس، با اشاره به ترخیص نخستین گروه از معتادان جمع‌آوری شده در محله هرندی به مجتمع‌های بهاران اظهار داشت: در حال حاضر بالغ بر ۲ هزار و ۷۴۰ مرد و ۴۰۰ زن در مراکز سازمان بهزیستی تحت درمان قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به زمان حضور معتادان در مراکز سازمان بهزیستی تصریح کرد: مدت زمان حضور این افراد یک تا سه ماه خواهد بود که بعد از ترخیص و با تشکیل پرونده از سوی مددکاران سازمان بهزیستی به مجتمع‌های بهاران در ۲۲ منطقه تهران معرفی می‌شوند.

دلبری با اشاره به ویژگی‌های مجتمع‌های بهاران جهت اشتغال‌زایی این افراد خاطر نشان کرد: این مجموعه‌ها توسط شهرداری تهران از ۲۲ منطقه ایجاد شده است و در واقع هر مجتمع ظرفیت پذیرش بالغ بر ۱۰۰ نفر معتادان بهبودیافته را دارد.

وی با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته از سوی سازمان بهزیستی و شهرداری تهران جهت ترخیص نخستین گروه از معتادان و معرفی آنها به مجتمع‌های بهاران تاکید کرد:‌ پیش‌بینی می‌شود این کار طی چند روز آینده انجام بگیرد.

وی همچنین به تسهیلات در نظر گرفته شده برای این افراد اشاره کرد و گفت:معتادان بهبود یافته با تائید سازمان بهزیستی و تسهیلات وام اشتغال به مبلغ ۱۵ میلیون تومان بهره‌مند خواهند شد.

دلبری ادامه داد: این وام با تسهیلات ویژه و با حداقل کارمزد ۴ درصد خواهد بود که البته به معتادان بهبودیافته تعلق خواهد گرفت.

وی اضافه کرد: این وام از زمان تشکیل پرونده بین یک تا ۲ ماه به معتادان بهبودیافته پرداخت می‌شود.

منبع خبر: فارس ۹۴٫۱۱٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=24975

برچسب ها