قائم مقام دبيركل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: برنامههاي اين ستاد در چارچوب سياستهاي كلي كشور توانسته مخفي بودن اعتياد را كاهش دهد و مشاركت در امور پيشگيري و درماني را سبب شود.
به گزارش روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛ مهندس طه طاهري با بيان اينكه اين روند ما را در كنترل اعتياد و تعيين دقيق نيازها و اولويت ها ياري ميدهد، بهترين راه حل مقابله با مواد مخدر را توجه به آگاهيسازي توام با مقابله با شيوههاي نوين توليد، قاچاق مواد مخدر و شناخت دقيق از وضعيت دانست و اظهار داشت: در كنار رفع علل شيوع اعتياد از بعد زيستي، ژنتيكي و اجتماعي و شناسايي آسيبهاي اقتصادي و اجتماعي بايد نسبت به برطرف كردن نقاط ضعف موجود در اين بخش اقدام كرد.
قائم مقام دبيركل ستاد در ادامه، پرداختن به سلامت نهاد خانواده را از برنامههاي مهم در كنترل اعتياد بيان كرد و گفت: اين مسئله بهعنوان يكي از پايههاي اساسي سلامت جامعه به انجام امور فرهنگي، كاهش تقاضاي مواد مخدر و توسعه برنامههاي پيشگيري در عمق خانواده ها نياز بسيار دارد.
به گفته طاهري، تا سه سال قبل، ايران متهم به توليد مواد مخدر صنعتي و ترانزيت به ديگر كشور ها بود اما با كنترل مرزها، سرمايهگذاري در كنترل خطوط ترانزيت، اعمال مجازاتهاي سخت براي قاچاقچيان و تلاش موفقيت آميز نيروي انتظامي در اين بخش مدعي هستيم كه توليد كننده مواد صنعتي نيستيم.
طاهري همچنين، يكي از برنامههاي راهبردي كشور در مقابله با قاچاقچيان اين مواد را دريا عنوان كرد و افزود: برنامههاي مناسبي را براي مقابله با اين معضل در راههاي دريايي با كشورهاي حاشيه خليج فارس، افغانستان و پاكستان تدوين كردهايم.
وي تصريح كرد: تاكنون عملياتهاي متعددي را در دريا انجام و باندها، گروههاي قاچاق دريايي را رديابي و شناسايي و مقدار قابل توجهي مواد را كشف كردهايم.
منبع خبر: روابط عمومي ستاد مبارزه با مواد مخدر؛۹۲/۴/۲۲