دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان مازندران ، گفت:اشتغال، حلقه گم شده از زنجیره درمان اعتیاد، مهمترین عامل برای جلوگیری ازبازگشت فرد بهبود یافته به اعتیاد مجدد است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه ب مواد مخدر مازندران؛ علی اصغر میرزایی در جلسه کمیته اشتغال استان بیان کرد: اشتغال افراد بهبودیافته حائز اهمیت است و این حلقه گم شده از زنجیره درمان اعتیاد مهمترین عامل برای جلوگیری از بازگشت فرد بهبود یافته به اعتیاد مجدد است.
وي افزود: افراد بهبودیافته پس از مرحله پاکسازی و برگشت به جامعه با معضل جدیدی به نام بیکاری و بی اعتمادی کارفرمایان روبرو میشوند.ازطرفی عدم پذیرش از سوی خانواده و ناتوانی در تامین مالی خود دوباره رو به اعتیاد اورده و مقدارمصرفشان افزایش پیدا میکند.
دبیر شورای هماهنگی استان با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد از معتادین در مراکز خصوصی درمان میشوند گفت:این بیماران بعداز درمان و طی دوره بهبودی به دامن خانواده هایشان باز میگردند.
ميرزايي با بیان اینکه اشتغال نقش مهمی درجدایی و فراموشی بهبودیافته از مواد مخدر دارد ادامه داد: حرفه آموزی و اشتغال فرد بهبودیافته مانع ازگرایش مجدد وی به مواد افیونی شده واز سایر اسیب های اجتماعی و روانی به فرد و خانواده او جلوگیری میکند.
وي خاطرنشان کرد:با همکاری بین دستگاه ها و مسئولین و همچنین استفاده از پتانسل های این نهاد ها در امر اموزش و اشتغال معتادین ،زمینه درمان کامل معتاد و ماندگاری وی درحالت سلامتی و پاکی نقش بسزایی دارد.
ميرزايي با اشاره به ایجاد حرفه آموزی و بهبود وضعیت معیشیتی خانواده این افراد ،گفت:در راستای حمایت ازطرح ایجاد فرصت شغلی برای بهبودیافته گان ، ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، همچنین بهزیستی و کمیته امداد(ره)با عقد تفاهم نامه با صندوق مهر کارافرین استان ؛ کارفرمایان و کار آفرین هایی که بهبودیافتگان و خانواده های آنان را بکار میگیرند، شناسایی کرده و با دراختیار گذاشتن تسهیلات با درصد کم از نظر مالی حمایت میکنند.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه ب مواد مخدر مازندران۹۴٫۱۰٫۲۷