دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر بوشهر گفت: اعتياد حد و مرز نميشناسد و هيچ فرد و محيطي از اين بيماري كه سر منشاً بسياري از آسيبهاي اجتماعي و ناهنجاريهاست در امان نيست.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر بوشهر؛ ارسطو تركمانمنش در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان جم كه با حضور فرماندار، رؤساي ادارات و شوراهاي اسلامي و مسئولين محيطهاي كاري صنعت نفت و گاز برگزار شد، افزود: همه سطوح طبقات اجتماعي، تحصيلي و شغلي بايد هوشمندانه و با يادگيري مهارتهاي زندگي مراقب خود و كانون خانواده بعنوان اولين پايگاه اجتماعي باشند.
دبير شورا ادامه داد: سرپرست خانوادهها نقش اساسي در امر پيشگيري اوليه از اعتياد را به عهده دارند. مبارزه همه جانبه با مواد مخدر نيازمند عزم و اراده ملي است. امروزه بيش از گذشته نيازمند مشاركت جدي و مسئولانه خانوادهها براي خود مراقبتي در مقابل آسيبهاي اجتماعي هستيم.
تركمان منش بيان كرد: كسانيكه كه دچار بيماري اعتياد مي شوند پايگاه خانوادگي، شغلي و اجتماعي خود را از دست مي دهند. شكي نيست كه با اعتياد سرپرست خانواده به جاي محبت كمبود عاطفه و به جاي آرامش اختلاف جايگزين ميشود و باعث گرايش اعضاي خانواده به ناهنجاريها و در نهايت فروپاشي خانواده اتفاق ميافتد و فرزنداني كه در خانوادههاي گرفتار اعتياد رشد ميكنند در معرض تهديد و آسيبهاي اجتماعي قرار دارند.
وي گفت: قاچاقچيان و مافياي مواد مخدر با توليد انواع مواد مخدر صناعي و روانگردانها به ذائقه مصرفكنندگان خصوصاً جوانان بيشتر توجه ميكنند و در بحث شيوع اعتياد دنبال جوان گزيني هستند. كاهش سن شروع اعتياد و تغيير الگوي مصرف مواد مخدر از مواد كم خطر به مواد پر خطر صناعي و روان گردان ها آژير خطري است كه مسئولين و خانوادهها با برنامهريزي بايد قاچاقچيان و سوداگران مرگ را ناكام بگذارند.
دبير شورا گفت: اقدامات فرهنگي و پيشگيري توام با اطلاعرساني و آگاه سازي در كانون هاي خانواده ، مراكز آموزشي و محيطهاي كاري ضمن ايجاد نشاط در جامعه سدي در مقابل رشد اعتياد و اين بيماري ملهك است.
نوروزي فرماندار شهرستان جم نيز گفت: در امر مبارزه با مواد مخدر نيازمند مشاركت جدي مردم و سازمانهاي مردم نهاد هستيم و براي نهادينه شدن رضايت بين مردم بايد اقدامات آگاهسازي و اطلاع رساني صورت پذيرد.
وي افزود: كنترل مبادي ورودي، اجراي طرحهاي ارتقاء امنيت اجتماعي، برگزاري كارگاههاي آموزشي پيشگيري از اعتياد، نظارت بر كمپهاي كارگري، مراكز ترك اعتياد و برخورد با صنوف عطاري، آرايشگاههاي متخلف از جمله برنامههاي ميباشد كه با همكاري تمام دستگاههاي عضو شوراي هماهنگي در شهرستان انجام ميگيرد .
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر بوشهر۹۴٫۱۰٫۲۷