رييس كميته درمان و حمايتهاي اجتماعي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي، اعتياد را يك بيماري هزار چهره و چند بعدي دانست و بر اهميت مبارزه با اين بليه خانمانسوز با نگاه سيستمي تاكيد كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي؛ دكتر قاسمي در اين رابطه گفت: استان آذربايجان شرقي در سال ۹۱ با اولويت قرار دادن ساماندهي مراكز ترك اعتياد، اقدام به مجوزدار كردن مراكز اقامتي ميانمدت در سطح استان بهصورت جدي كرد و همچنين نظارت بر مراكز سرپايي درمان سوء مصرف مواد در سطح استان را در دستور كار خود قرار داد و سعي كرد با معرفي متخلفين اين حوزه نسبت به حفظ حقوق بيماران تلاش كند.
وي افزود: استان آذربايجان شرقي با در اختيار داشتن سيستم مكانيزه ثبت بيماران در كشور با اعمال كد ملي ۱۰ رقمي بهترين بانك اطلاعاتي بدون افشاي هويت بيماران را در اختيار دارد.
رئيس كميته درمان شوراي هماهنگي استان با بيان اينكه با بررسيهاي بهعمل آمده شاهد تغيير الگوي مصرف از مواد مخدر سنتي به صنعتي در سطح استان هستيم، گفت: كميته درمان شورا سعي در آموزش درمانگران شاغل در مراكز اقامتي و مراكز سرپايي با برگزاري كارگاهها و توزيع كتابهاي متعدد براي درمانهاي غيردارويي و انگيزشي كرده است.
دكتر قاسمي با اهميت توصيف كردن امر اشتغال در بهبود بيماران افزود: در سال ۹۱ اكثر بهبوديافتگان به سازمان فني و حرفهاي استان معرفي شدهاند تا با آموزش مهارتهاي لازم از بازگشت مجدد آنها به چرخه اعتياد به مواد مخدر جلوگيري شود.
وي در خاتمه با اشاره به برنامههاي حوزه درمان در سالجاري گفت: راهاندازي مركز نگهداري، درمان و كاهش آسيب (ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر)، آموزش مستمر پرسنل شاغل در مراكز اقامتي و كلينيكهاي اعتياد، نظارت مستمر بر مراكز ۸ گانه ماده ۱۵ از اولويت برنامههاي حوزه درمان شورا در سالجاري ميباشد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان آذربايجان شرقي۹۲/۴/۲۲