• امروز : پنج شنبه - ۲۳ اسفند - ۱۴۰۳
  • برابر با : 14 - رمضان - 1446
  • برابر با : Thursday - 13 March - 2025
کل پست ها: 73184اخبار امروز : 1
5

۲۰ تن انواع مواد مخدر در خراسان جنوبی کشف شد

  • کد خبر : 24849
  • ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۲

دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی از کشف بیش از ۲۰ تن انواع مواد مخدر در ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: بیش از ۱۸ تن از این مواد تریاک بوده است. علی زندی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با تأکید بر شکل‌گیری مبارزه با سوداگران موادمخدر با استفاده از […]


دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی از کشف بیش از ۲۰ تن انواع مواد مخدر در ۹ ماهه امسال خبر داد و گفت: بیش از ۱۸ تن از این مواد تریاک بوده است.

علی زندی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند با تأکید بر شکل‌گیری مبارزه با سوداگران موادمخدر با استفاده از ظرفیت‌های مردمی اظهار داشت: این میزان مواد مخدر توسط دستگاه‌های مقابله‌ای از جمله نیروی انتظامی، مرزبانی، اطلاعات، بسیج، سپاه،گمرک و زندان‌ها کشف شده است.

وی با اشاره به اینکه استان خراسان جنوبی با داشتن بیش از ۴۶۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان با بزرگترین تولید کننده مواد مخدر در دنیا است هم مرز است، تصریح کرد: با عنایت به حضور غیورمردان مرزبانی امروز مرزهای خراسان جنوبی یکی از امن ترین مرزهای کشور است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی افزود: این روند به گونه‌ای است که حلقه‌های امنیتی از نقاط صفر مرزی آغاز شده و تا داخل شهرها و محله‌هایی که زندگی می‌کنیم گسترش دارد.

زندی بیان کرد: هر چند کشور افغانستان در کاشت مواد مخدر یک تغییر رویکرد داشته و این مهم امتداد و گسترش مرزهای استان خراسان جنوبی را از نظر موقعیت‌های استراتژیک حساس کرده اما با توکل بر خدا و حضور عزیزانمان در دستگاه‌های مقابله‌ای استان و قاطعیت دستگاه قضایی نگرانی در این خصوص متصور نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه امروزه مسیر مواد مخدر از استان، نسبت به دو سال گذشته تغییر کرده است، افزود: اما روند در کشفیات حاصل شده نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری نداشته است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی بیان کرد: ۵ کمیته فرهنگی و پیشگیری، درمان، حقوقی و قضائی، مقابله با عرضه و توسعه و مشارکت‌های مردمی با بیش از ١٨ دستگاه عضو در این ستاد فعالیت دارند.

وی گفت: در راستای دستور استاندار و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مبنی بر حفظ و حراست از اموال مردم، پارکینگ خودروهای توقیفی و مصادره‌ای در مجاور ایست و بازرسی علی آباد بیرجند و در زمینی به مساحت ٥ هکتار ساخته شده است.

زندی افزود: تاکنون نزدیک به یک میلیارد تومان برای ساخت این پارکینگ سرمایه گذاری شده و همزمان با دهه فجر امسال به بهره برداری می‌رسد.

منبع خبر: تسنيم ۹۴٫۱۰٫۲۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=24849

برچسب ها