معاون سياسي امنيتي استاندار چهامحال و بختياري؛ جزيرهاي عمل نمودن در حوزه مبارزه با مواد مخدر را نامطلوب خواند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال وبختياري؛ دكتر مرادي در حاشيه نشست دي ماه كميته توسعه مشاركت ها كه با حضور كليه اعضا ونمايندگان تشكل ها تشكيل شد، با تشريح اقدامات و عملكرد كميته و دبير خانه شورا استفاده از همه ظرفيتهاي كميته را تا پايان سال خواستار شد.
وي عنوان كرد: در مدت باقي مانده با يك برنامه ريزي منسجم بتوانيم با بانك هاي استان، رؤساي شوراهاي اسلامي، دهياران روستاهاي كه در معرض آسيب هستند و ساير ظرفيتهاي موجود در استان نشستهاي را با هدف آگاهي بخشي و آموزش هاي پيشگيري ويا ساير زمينه هاي برگزار كنيم.
مرادي با بيان اينكه جزيره اي عمل نمودن در حوزه مبارزه با مواد مخدر مطلوب نيست ،خواستار تعامل وهمكاري دستگاه هاي عضو كميته وسازمان هاي مردم نهاد شد تا سبب هم افزايي بيشتر شود و كار موازي صورت نگيرد.
همچنين در اين جلسه سيد قدير مرتضوي دبير شورا با تأكيد بر اينكه اقدامات ما زماني اثربخشي مطلوب خواهد داشت كه با برنامه حركت كنيم و براي هر اقدامي در آينده طرح و برنامه داشته باشيم، تا جلسات پر بار و داراي خروجي مطلوبي باشند. وي همه دستگاهههاي عضو كميته و سمنها را به ارائه برنامه براي سال ۹۵ ملزم كرد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان چهار محال وبختياري۹۴٫۱۰٫۲۶