دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان حمايتهاي حين و بعد از درمان اعتياد را از عوامل مهم در ماندگاري بهبوديافتگان برشمرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر همدان؛ عبدالحسين مرادي در همايش افراد بهبود يافته كه در شهرستان رزن برگزار شد، يكي از عوامل مهم ماندگاري در درمان و بهبودي و جلوگيري از عود مجدد را انجام حمايت هاي اجتماعي حين و بعد از درمان ذكر كرد كه بر عهده تمامي دستگاههاي فعال در استان ميباشد.
وي افزود: در استان تلاش شده تا امكانات لازم در راستاي بهبودي افراد فراهم شود كه در اين زمينه استاندارد سازي مراكز درماني، نظارت بر روند فعاليت مراكز، برخورد با مراكز غير قانوني و فاقد مجوز و از جمله اقداماتي است كه در اين راستا انجام شده است .
مرادي در ادامه افزود: بي شك برگزاري چنين همايش هاي بستر تبيين آحاد جامعه براهميت مقابله عمومي با معضل اعتياد در جامعه است .
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر همدان۹۴٫۱۰٫۱۹