فرمانده انتظامی استان سمنان از انهدام باند کشوری قاچاق و توقیف دو تن مواد مخدر درعملیات بامدادی و مشترک با پلیس استانهای قم و کرمان خبر داد.
سرهنگ روح الامین قاسمی گفت: در تلاشهای اطلاعاتی و عملیاتی چند ماهه ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان سمنان، یک باند حرفهای قاچاق موادمخدر شناسایی و تحت تعقیب قرار گرفت.
وی با اشاره به کنترل کامل فعالیتهای مشکوک قاچاقچیان، خاطرنشان کرد: در تحقیقات تکمیلی پلیس مشخص شد، اعضای این باند قصد انتقال محموله سنیگن موادمخدر از شرق به مرکز کشور را دارند.
قاسمی ادامه داد: هماهنگیهای لازم قضائی و انتظامی بین پلیس مبارزه با موادمخدر استانهای قم و کرمان انجام شد و تیمی مجرب از ماموران انتظامی سمنان برای توقیف این محموله به کرمان اعزام شد.
به گفته این مقام انتظامی، خودروی نیسان قاچاقچیان در محورهای شهرستان رفسنجان استان کرمان شناسایی و در عملیات ضربتی پلیس توقیف شد.
فرمانده انتظامی استان سمنان تصریح کرد: در این عملیات دو قاچاقچی سابقه دار دستگیر و بیش از دو تن انواع مواد مخدر شامل، تریاک، حشیش و مرفین کشف شد.
قاسمی با بیان اینکه این عملیات ساعتی پیش در استان کرمان انجام شد، اضافه کرد: تحقیقات و پیگیریها برای دستگیری اعضای دیگر این باند قاچاق مواد مخدر ادامه دارد.
توقیف ۲ تن موادمخدر

فرمانده انتظامی استان سمنان از انهدام باند کشوری قاچاق و توقیف دو تن مواد مخدر درعملیات بامدادی و مشترک با پلیس استانهای قم و کرمان خبر داد.سرهنگ روح الامین قاسمی گفت: در تلاشهای اطلاعاتی و عملیاتی چند ماهه ماموران پلیس مبارزه با موادمخدر استان سمنان، یک باند حرفهای قاچاق موادمخدر شناسایی و تحت تعقیب قرار […]
لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=24613
- ارسال توسط : سیدین
- 197 بازدید
- بدون دیدگاه