دبير شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي گفت: مهمترين ركن مبارزه با موادمخدر پيشگيري از اعتياد و آگاه كردن مردم از عوارض آن است، نقش رسانه ها و آموزش و پرورش در اين زمينه بسيار مفيد است تا افراد كمتر به سراغ آسيبهاي اجتماعي بروند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي؛ محمدعلي نصرتي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان مرند با برشمردن برخي از پيامدهاي فردي و اجتماعي مواد مخدر از جمله افت تحصيلي ، بي نظمي، انزوا و گوشه گيري و از دست دادن شغل، افزود: اعتياد يك بلاي خانماسوز است كه نه تنها فرد معتاد را سربار جامعه ميكند و جسم و جان او را نابود ميسازد بلكه از جهات اقتصادي فقر جبران ناپذيري را متوجه خود فرد معتاد و خانواده وي ميكند كه نتيجه آن فلاكت و بد بختي است.
وي مبارزه با اعتياد را يكي از اصليترين وظايف هر جامعه براي رسيدن به رشد و بالندگي آن جامعه خواند و گفت: ايران همواره در صدد بوده تا با بهره بگيري از ظرفيتهاي جامعه و ايجاد نشاط در بين جوانان مانع از قاچاق مواد مخدر در كشور شود.
دبير شورا ادامه داد: هر چند نيروي انتظامي در مقابله و مبارزه با واردكنندگان- توزيع و مصرف كنندگان مواد مخدر با جديتي تمام وارد عرصه شده است اما ضرورت دارد كه اين مبارزه در عمل و با تلاش بيشتري مورد توجه قرار گيرد.
نصرتي تاكيد كرد: در خصوص خسارات جبران ناپذير موادمخدر بايد فرهنگ سازي بيشتري شود و در اين رابطه نيروهاي نظامي – انتظامي و دستگاههاي فرهنگي بايد از اين موقعيت و ظرفيت استفاده كنند و تعامل و همكاري جدي داشته باشند هرچند كه در اين استان نيز تلاشهاي زيادي در خصوص مبارزه جدي با توزيع و مصرف موادمخدر شده وي؛ گسترش فرهنگسازي در امر پيشگيري و مبارزه با موادمخدر را ضروري خواند و گفت: مهمترين ركن مبارزه با موادمخدر پيشگيري از اعتياد و آگاه كردن مردم از عوارض آن است لذا نقش رسانه ها و آموزش و پرورش و علي الخصوص خانواده ها در اين زمينه بسيار مفيد خواهد بود تا افراد كمتر به سراغ آسيبهاي اجتماعي گرايش پيدا كنند.
دبير شورا بيان كرد: در اين خصوص بايد فرهنگ سازي مناسبي از سوي متوليان در جامعه صورت گيرد لذا ما بايد هزينه كنيم كه افراد به سمت مواد نروند نه اينكه بعد از مبتلا شدن به فكر درمان بايشم و بهتر است هزينه ها براي سلامتي به كار برده شود نه بيماري.
دبير شوراي هماهنگي يكي از علل اصلي گرايش به موادمخدر را دوستان ناباب عنوان كرد و گفت مهمترين عامل گرايش جوانان به مصرف موادمخدر دوستان ناباب و نداشتن آگاهي موجب شده تا جوانان بدون هيچ اطلاعي گرفتار اعتياد شوند در حقيقت دقت در انتخاب دوست عامل مهمي در سقوط يا صعود در زندگي است وي با تاكيد بر اينكه خانواده در پيشگيري از اعتياد نقش بسزايي دارند گفت افزايش آگاهي كه با مشورت خانواده بدست مي آيد موجب ميشود نوجوانان و جوانان براي انتخاب مسير زندگي آينده كمتر دچار اشتباه وخطا شوند.
وي در خاتمه با تاكيد بر توجه به امر اشتغال بهبوديافتگان اظهار داشت: ايجاد زمينه اشتغال براي بهبوديافتگان اعتياد و ارائه تسهيلات به كارفرماياني كه در جهت جذب اين افراد اقدام مي نمايند توجه جدي مي طلبد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با موادمخدر استان آذربايجان شرقي۹۴٫۱۰٫۰۹