• امروز : جمعه - ۲۳ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : 17 - ذو الحجة - 1446
  • برابر با : Friday - 13 June - 2025
کل پست ها: 73943اخبار امروز : 0
3

کشف ۴۲۲ هزار ۳۴۹ کیلوگرم انواع مواد مخدر/دستگیری ۷۰۷۰ معتاد متجاهر

  • کد خبر : 24503
  • ۰۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۶

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در ۸ ماه گذشته ۴۲۲ هزار و ۳۴۹ کیلوگرم انواع موادمخدر در کشور کشف شده است. به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس؛‌ پرویز افشار سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر در نشست خبری صبح امروز گفت: در ۸ ماه گذشته ۴۲۲ هزار و ۳۴۹ کیلوگرم انواع موادمخدر […]

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در ۸ ماه گذشته ۴۲۲ هزار و ۳۴۹ کیلوگرم انواع موادمخدر در کشور کشف شده است.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس؛‌ پرویز افشار سخنگوی ستاد مبارزه با موادمخدر در نشست خبری صبح امروز گفت: در ۸ ماه گذشته ۴۲۲ هزار و ۳۴۹ کیلوگرم انواع موادمخدر در کشور کشف شده است.

وی عنوان کرد: در این کشفیات می‌توان به‌کشف ۱۰۸۹۰ کیلو تریاک، ۴۹۶۱ کیلو مورفین، ۳۲۵۴۰۳ کیلو تریاک، ۶۱۷۶۶ کیلو حشیش، ۱۳۷۵ شیشه و ۱۷ هزار سایر مواد اشاره کرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به میزان بالای کشفیات در ۸ ماه ابتدایی امسال در مبارزه با موادمخدر هیچ شهیدی نداشته‌ایم. همچنین در این رابطه ۱۶۴ هزار و ۲۶۳ قاچاقچی موادمخدر دستگیر و دستگاه قضا معرفی شده‌اند. ۴۹ قاچاقچی نیز در ۱۷۵۸ عملیات به هلاکت رسیدند.

افشار اظهار داشت: در عملیات های دیگر نیز ۷۰۷۰ معتاد متجاهر دستگیر و ساماندهی شدند.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: قیمت تریاک اکنون به هر مثقال ۲۰۷۷۵ تومان رسیده و پنج سانت هرویین ۹۴۱۸ تومان عرضه می شود؛ همچنین تولید هرویین در داخل بسیار محدود است و نظارت‌ها و جلوگیری از ورود پیش سازها بسیار زیاد است. قیمت شیشه نیز از گرمی ۲۹ هزار در سال گذشته همین موقع به ۷۶ هزار تومان رسیده است.

وی ادامه داد: گزارش‌هایی از واردات شیشه و ترامادول داریم که در آنسوی مرزها تولید و وارد کشور می‌شود که دراین‌باره کم کاری غربی ها را در امر مبارزه با مواد مخدر را شاهد هستیم و از کمک های آنها راضی نیستیم.

افشار اظهار کرد: ما اثبات کردیم که توانمند هستیم و در مبارزه با موادمخدر با جدیت عمل میکنیم؛ طبق آمار ها ما موفقترین کشور دنیا در امر مبارزه با موادمخدر هستیم.

افشار افزود:‌مرگ های ناشی از سومصرف با وجود افزایش در شش ماه اول، در هشت ماه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱٫۹ درصد کاهش داشته است.

منبع خبر: فارس ۹۴٫۱۰٫۰۶

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=24503

برچسب ها