دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گيلان گفت: عدم آگاهي والدين و اولياء نسبت به مضرات سوء مصرف مواد مخدر صناعي و غير صناعي، از دغدغه هاي مسئولين است.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گيلان؛ كارگروه پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي و سوء مصرف مواد مخدر اداره كل آموزش و پرورش استان گيلان با حضور محمدحسين شاه كوئي دبيرشوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گيلان در محل سالن اجتماعات اداره كل مذكور برگزار شد.
در ابتداء مديركل آموزش و پرورش ضمن تشريح عملكرد اداره كل متبوعه اش امر پيشگيري از آسيب هاي اجتماعي را با وجود ۳۷۰ هزار دانشآموز در معرض خطر يكي از مهمترين فعاليتهاي استان دانست و خاطر نشان شد كه بايد دامنه آموزشهاي اينچنيني را بسط و گسترش داشته و مناطق تحت آموزش را افزايش دهيم.
پس از آن شاه كوئي دبير شوراي هماهنگي گيلان هم ضمن تشكر از اقدامات جدي و در خور توجه آموزش و پرورش استان خواستار اجراي برنامههاي همگاني با حضور اولياء دانش آموزان شد و تسريع كرد كه يكي از دغدغه هاي مسئولين، عدم آگاهي والدين و اولياء نسبت به مضرات سوء مصرف مواد مخدر صناعي و غير صناعي مي باشد كه در بين نوجوانان و جوانان بصورت قرص، آمپول و اشكال ديگر توسط سوداگران مرگ عرضه ميشود و در بسياري از موارد بعلت عدم آگاهي از خطرات آن توسط افراد مختلف مورد استفاده قرار مي گيرد.
شاهكوئي بي توجهي، تحقير، سرزنش، تنبيه بدني و مقايسه فرزندان را با ديگران از روشهاي نادرستي عنوان كرد كه نبايد توسط والدين انجام پذيرد ، زيرا در اينصورت آغوش اعتياد را براي فرزندان در معرض خطر خود هموار خواهند ساخت و به همين دليل آموزش والدين دانش آموزان يك اولويت انكار ناپذير است.
در پايان كارگروه نيز ، مراسم رونمائي از ويراست اول نقشه خطرپذيري دانش آموزان مدارس استان توسط دبير شوراي هماهنگي و مديركل آموزش و پرورش استان انجام شد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر گيلان۹۴٫۱۰٫۰۵