نمایندگان اداره ناحیهای اطلاعات و امنیت سازمان جهانی گمرک (RILO) در دیدار با معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران از آغاز دور جدیدی از همکاریها برای مبارزه با مواد مخدر و پیشسازها خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، همچنین تصریح شد پیشرفتهای گمرک ایران در مبارزه و کشف مواد مخدر تحسینبرانگیز است.
علیرضا مقدسی معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران در این دیدار گزارشی از عملکرد این سازمان در مبارزه با مواد مخدر و پیشسازها ارائه داد و گفت: گمرک ایران در سالهای اخیر با تشکیل مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته فعالیتهای خود را در حوزه مبارزه با مواد مخدر و پولشویی تشدید کرده است.
وی افزود: این سازمان در ماههای اخیر با ایجاد زیرساختهای اولیه و شناخت راهکارهای متناسب و بهکارگیری نیروی انسانی متخصص و دلسوز به موفقیتهای چشمگیری در زمینه مقابله با قاچاق مواد مخدر دست یافته است.
وی ادامه داد : جلوگیری از عبور مواد مخدر از مرزهای رسمی مهم است و گمرک جمهوری اسلامی ایران برای ایفای وظایف نظارتی خود فناوری و دانشروز و تجهیزات و مکانیزم مورد نیاز را به کار گرفته است و افزایش تجهیزات کنترلی پیشرفته ازجمله ایکسری در دستور کار این سازمان قرار دارد.
معاون حقوقی و نظارت گمرک ایران در ادامه مواردی درباره تجهیزات گمرکات کشور و همچنین بکارگیری سگهای موادیاب ارائه داد.
به گزارش روابط عمومی گمرک ایران، در ادامه این دیدار quotation mark چوی هان لی quotation mark معاون اداره اطلاعات و امنیت آسیا- اقیانوسیه سازمان جهانی گمرک (RILO) از آغاز همکاریهای جدید میان گمرک ایران و این سازمان خبر داد و حجم کشفیات و اقدامات گمرک جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با مواد مخدر را تحسین کرد.
مقر اداره ناحیه آسیا- اقیانوسیه سازمان جهانی گمرک (WCO) موسوم به رایلو (RILO) در کشور کره جنوبی و در شهر سئوال قرار دارد.