• امروز : سه شنبه - ۹ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 2 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Tuesday - 29 April - 2025
کل پست ها: 73499اخبار امروز : 0
9

لزوم استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اطلاعاتی برای شناسایی باند‌های مواد مخدر

  • کد خبر : 24410
  • ۰۲ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۸

استاندار زنجان با اشاره به اینکه ظرفیت خوبی برای خبرگیری در استان وجود دارد، اظهار کرد: دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی، اطلاعات خوبی در زمینه شناسایی باندهای مواد مخدر دارند که می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد. به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان زنجان در راستای بررسی وضعیت استان […]

استاندار زنجان با اشاره به اینکه ظرفیت خوبی برای خبرگیری در استان وجود دارد، اظهار کرد: دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی، اطلاعات خوبی در زمینه شناسایی باندهای مواد مخدر دارند که می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان زنجان در راستای بررسی وضعیت استان زنجان در بحث اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر با حضور استاندار زنجان، معاون استاندار زنجان، مدیران کل دستگاه‌‎های اجرایی، دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان زنجان و … برگزار شد.

در این جلسه ضمن اشاره به اینکه وضعیت استان زنجان در بحث اعتیاد در حد پایینی نسبت به سایر استان‌ها قرار دارد، بر لزوم استفاده از ظرفیت‌ها در زمینه مبارزه با مواد مخدر تاکید شد.

همچنین در این جلسه بر ابلاغ اعتبارات مبارزه با مواد مخدر به صورت شهرستانی و لزوم مبارزه با فعالیت کمپ‎های غیرمجاز تاکید شد.

استاندار زنجان در این جلسه ضمن تاکید بر تنویر افکار در زمینه معنای متلاشی کردن یک باند و اینکه فعالیت یک باند به چه طریق و متشکل از چند نفر انجام می‌شود، بر استفاده از شیوه خبرگیری در مبارزه با قاچاق مواد مخدر تاکید کرد.

جمشید انصاری با اشاره به اینکه ظرفیت خوبی برای خبرگیری در استان وجود دارد، اظهار کرد: مطمئنا دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی، اطلاعات خوبی در زمینه شناسایی باندها دارند که می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی زنجان نیز در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت دانشگاه علوم پزشکی در مبارزه با اعتیاد اظهار کرد: در حال حاضر دو مرکز DIC در استان زنجان در شهرستان‌های ابهر و زنجان فعال است .

آرمان کیا همچنین گزارشی از فعالیت مراکز MMT در استان ارائه کرد و گفت: در حال حاضر دو مرکز MMT در استان فعال است.

رئیس بیمارستان شهید بهشتی زنجان در ادامه با اشاره به فعالیت سه تیم سیار در استان اضافه کرد: این تیم‌ها نیز در سطح استان فعالیت‌های متعددی را به همشهریان ارائه می‌دهند.

این مسئول با اشاره به برخی از مشکلات مرکز DIC ابهر اضافه کرد: متاسفانه وزارت بهداشت هزینه‌های این مرکز را پرداخت نمی‌کند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه درصد منابع در دانشگاه علوم پزشکی زنجان ۳۷ است، اضافه کرد: این درصد اعتبارات به این معنا است که ۶۳ درصد از بودجه‌ها در این بخش از هزینه‌های خود دانشگاه تامین می‌شود.

به گزارش فارس، مرکز MMT یک واحد دولتی است که جهت درمان سوء مصرف در استان‌های مختلف راه‌اندازی شده است.

مراکز MMT در سه بخش سبز، قرمز و زرد رتبه‌بندی می‌شود که بنا به گفته رئیس بیمارستان شهید بهشتی زنجان مراکز فعال در زنجان از نوع سبز هستند.

منبع خبر: فارس ۹۴٫۱۰٫۰۲

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=24410

برچسب ها

نوشته های مشابه