دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد گفت: مواد مخدر يكي از مهمترين موضوعاتي است كه امروزه باعث بروز و ظهور بسياري از معضلات و آسيب هاي اجتماعي ميشود.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد، مراسم افتتاحيه طرح هفته مبارزه با اعتياد و آسيبهاي اجتماعي در مدارس سراسر استان و لزوم آگاهي بخشي به والدين و دانشآموزان در اين خصوص در روز يكشنبه ۲۹ آذرماه در محل مدرسه شهيد هاشمي نژاد و با حضور دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر، معاونين و مسئولين سازمان آموزش و پرورش استان، مربیان و متخصصین امر پیشگیری از اعتیاد سازمان بهزیستی، معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی و جمع کثیری از والدین و اولياء دانش آموزان برگزار شد.
علي روستايي دبير شورا در اين مراسم ضمن تقدیر از عملکرد آموزش و پرورش در خصوص اجرای برنامههای آموزشی و فرهنگ سازی پیشگیری از اعتیاد بویژه در مدارس دوره اول و دوم متوسطه یادآور شد: با تمام تلاش هائی که درحوزه مقابله با عرضه مواد مخدر به عمل می آید و حجم وسیع کشفیات مواد مخدر ما همچنان معتقد به گسترش اقدامات پیشگیرانه و فرهنگ سازي جهت مبارزه حقیقی با اعتیاد هستیم.
روستايي گفت: موضوع مواد مخدر يكي از مهم ترين موضوعاتي است كه امروزه باعث بروز و ظهور بسياري از معضلات و آسيب هاي اجتماعي متعدد از جمله سرقت، قتل، طلاق، فرار دختران، نزاع و بسياري از ناهنجاريها مي شود. لذا لازم است به اين پديده كه داراي جنبه هاي گوناگون اقتصادي، اجتماعي، امنيتي و سياسي است توجه تام و تمام شود به طوري كه قادر به برنامهريزي هوشمندانه در ابعاد گوناگون به منظور مقابله همه جانبه با آن باشيم.
دبير شورا با بيان اينكه طبق آخرين نظرسنجي ها بيش از ۹۰ درصد مردم مهم ترين دغدغه و نگراني خود را موضوع مواد مخدر و اعتياد اعلام كردهاند، افزود: امروزه بر كسي پوشيده نيست كه مبارزه با مواد مخدر تنها جنبه مقابلهاي صرف ندارد و بهمنظور دستيابي به نتايج مثبت در امر مقابله بايد در تمامي جنبه ها وارد عمل شويم و به موازات برنامهريزيهاي متناسب لازم است از توان و حمايتهاي مردمي نيز به منظور پيشرفت در اهداف مورد نظر بهره بگيريم.
روستايي افزود: بدون شك مبارزه همه جانبه با اين پديده تنها از عهده مسئولين و افراد دولتي امكان پذير نيست لذا بايد در اين زمينه از توان و پتابسيل مردمي شامل روحانيون،ورزشكاران،خيرين،اساتيد،دانشجويان،دانش آموزان و والدين استفاده كرد.
وي ادامه داد: توجه به كانون هاي هدف از جمله خانواده و نظام آموزشي بايد به عنوان يك اصل مهم در برنامه ريزي كلان و اجرايي مورد توجه دقيق قرار بگيرد و ما معتقديم اگر اين دو نهاد مهم از طريق آگاه سازي و توانمند سازي در خصوص مقابه با آسيب هاي اجتماعي مصون بمانند قطعا جامعه نيز از آسيب هاي اجتماعي در امان است و استمرار حيات اجتماعي سالم و نيرومند قابل تضمين است.
روستايي با بيان اينكه يكي از راههاي مبارزه با پديده شوم اعتياد درمان افراد معتاد و گرفتار به اين بيماري است افزود: اعتيادبه عنوان يك پديده اجتماعي و خانمانسوز است و معتاد به عنوان يك بيمار تلقي مي شود و در زمينه درمان معتادان و بازگرداندن آنها به جامعه و لزوم اشتغال آنها ،كارهاي خوبي در استان انجام شده و وجود كمپ ها و كلينيك هاي درمان اعتياد با حضور متخصصين مرتبط گوياي اين موضوع است.
وي در پايان تاكيد كرد :توجه به دو كانون خانواده و مدرسه در تربيت صحيح فرزندان و دور نگه داشتن آن ها از نابهنجاري ها و آسيب هاي اجتماعي از جمله پديده شوم اعتياد بايد همواره در كانون توجه والدين و مسئولين قرار بگيرد.
لازم به ذكر است برگزاری نمایشگاه عکس و پوستر ، کلاس های آموزشی ویژه دانش آموزان ، جلسه آموزش والدین در خصوص آشنائی با مواد مخدر و راه های تشخیص مصرف مواد در فرزندان و شیوه های صحیح مداخله اولیه و همچنین مشاوره های انفرادي برای والدین بخشی از فعالیت های صورت گرفته در مراسم افتتاحیه این طرح بود. طرح مذکور تا پایان روز سه شنبه یکم دیماه در مدارس سراسر استان ادامه دارد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر يزد۹۴٫۱۰٫۰۱