استاندار اصفهان گفت: براساس تحقيقات صورت گرفته كم اثرترين و گرانترين نوع درمان اعتياد درمان هاي اجباري است و با توجه به اين موضوع فرهنگ سازي و مهارت هاي همگاني و توانمندسازي نوجوانان براي پيشگيري از اعتياد مي تواند موثر باشد.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان، دكتر رسول زرگرپور در جلسه شورا به قانون ۳۳ مبارزه با مواد مخدر اشاره كرد و گفت: اين قانون به جايگاه ستاد مبارزه با مواد مخدر پرداخته است و براساس آن به منظور پيشگيري از اعتياد و مبارزه با قاچاق مواد مخدر يا روان گردان هاي صنعتي غيردارويي از قبيل خريد، فروش، توليد و … ستادي به رياست رئيس جمهور تشكيل و كليه ي عمليات اجرايي و قضايي و برنامه هاي پيشگيري و آموزش عمومي و تبليغ عليه مواد مخدر يا رون گردان هاي صنعتي غير دارويي در اين ستاد متمركز خواهد بود.
وي ميزان كشفيات مواد مخدر در ۹ ماهه ي اول سال ۹۳ را ۲۹۲۰۵ كيلوگرم عنوان كرد و گفت: اين مقدار با رشد دو درصدي در سطح استان همراه بوده است و به عدد ۳۰۰۵۰ كيلوگرم رسيده است.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان افزود: برنامه هاي پيشگيري و مبارزه با اعتياد بايد براي تامين اعتبار در قالب طرح و برنامه به مراجع مربوطه ارسال شود تا تامين اعتبار گردد.
مدير ارشد استان در پايان به ابلاغ تعرفه هاي خدمات سرپايي درمان اعتياد در سال ۹۴ اشاره كرد و افزود: اين تعرفه ها در سال ۹۴ درصد كمي رشد داشته است و مراكزي كه استانداردهاي لازم را دارا هستند و مورد تاييد دستگاه هاي ذيربط مي باشند مي توانند از سقف تعرفه هاي اعلام شده استفاده كنند.
گفتني است در اين جلسه دستورالعمل اجرايي نحوه ي ارائه ي خدمات بيمه درماني به معتادين به مواد مخدر، ضرورت هماهنگي در تعريف و تشخيص معتادين متهاجر و مبارزه با خرده فروشان مورد بحث قرار گرفت و برخي از اعضاي شورا از جمله مدير كل آموزش و پرورش استان و مدير كل فرهنگ و ارشاد اسلامي گزارشي را از اقدامات اين ادارات كل در خصوص مبارزه با مواد مخدر در حوزه هاي مربوطه ارائه كردند.
منبع خبر: روابط عمومی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان۹۴٫۰۹٫۳۰