• امروز : شنبه - ۳۰ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 21 - شوال - 1446
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
11

لزوم تدوین برنامه‌های جدید در بحث پیشگیری از اعتیاد/ توجه به آموزش مهارت‌های زندگی

  • کد خبر : 24316
  • ۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۶

استاندار کردستان گفت: تدوین برنامه‌های جدید و نوآوری در بحث پیشگیری از اعتیاد نیازی ضروری است که دستگاه‌های ذیربط باید در این زمینه ورود بیشتری داشته باشند. به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عبدالمحمد زاهدی پیش از ظهر امروز در شورای پیشگیری از اعتیاد استان کردستان در سنندج با بیان اینکه مواد مخدر مثل یک […]

استاندار کردستان گفت: تدوین برنامه‌های جدید و نوآوری در بحث پیشگیری از اعتیاد نیازی ضروری است که دستگاه‌های ذیربط باید در این زمینه ورود بیشتری داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، عبدالمحمد زاهدی پیش از ظهر امروز در شورای پیشگیری از اعتیاد استان کردستان در سنندج با بیان اینکه مواد مخدر مثل یک سیستم پویا عمل می‌کند، اظهار کرد: اعتیاد مثل این نیست که در گوشه رینگ قرار بگیرد و هیچ عکس‌العملی از خود نشان ندهد.

به گفته وی، در همه بخش‌های مرتبط با اعتیاد تولید، توزیع و مصرف پویایی وجود دارد تولید مواد جدید مخدر موجب گرایش مصرف‌کنندگان به انواع مخدر شده و تاثیراتی متغییر می‌گیرند.

استاندار کردستان با بیان اینکه راهکارهای ثابت و قدیمی در بحث مقابله با اعتیاد نمی‌تواند خروجی مطلوبی در بحث مقابله با اعتیاد و مواد مخدر داشته باشد، اظهار داشت: در بحث پیشگیری و مقابله با اعتیاد باید به سمت راهکارهای جدید بر اساس شرایط هر منطقه و استانی برویم.

زاهدی خاطرنشان کرد: تدوین برنامه‌های جدید و نوآوری در بحث پیشگیری از اعتیاد یک ضرورت است که دستگاه‌های ذیربط باید در این زمینه ورود بیشتری داشته باشند.

به گفته وی، پیشگیری همواره بهتر از درمان است و باید با برنامه‌ریزی‌های اصولی در این حوزه بستر را برای مقابله جدی با اعتیاد در استان فراهم کنیم.

استاندار کردستان نداشتن مهارت‌های زندگی را از مهم‌ترین عوامل گرایش افراد به سمت اعتیاد دانست و اظهار کرد: متاسفانه در جامعه امروز ما حتی والدین نیز مهارت‌های زندگی را نمی‌دانند.

زاهدی خاطرنشان کرد: اگر والدین در زمینه مهارت‌های زندگی توانایی‌های کافی را داشته باشند با آموزش‌های و انتقال این مهارت‌ها به فرزندانشان مانع گرایش آنها به سمت اعتیاد خواهند شد.

وی بر انجام یک کار مطالعاتی مشترک در بحث پیشگیری از اعتیاد توسط دانشگاه کردستان و آموزش و پرورش استان تاکید کرد و گفت: در قابل این کار مطالعاتی باید راهکارهای جدید در حوزه پیشگیری از اعتیاد ارائه شود.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: باید در قالب این کار مطالعاتی بررسی شود، استفاده از روش‌های قدیمی و سنتی تا چه میزان توانسته در حوزه پیشگیری از اعتیاد مثمرثمر باشد.

زاهدی گفت: استفاده از این روش‌ها در طی سال‌های گذشته که امروز نیز دنبال می‌شود چندان خروجی مطلوبی نداشته است و نتوانسته در بحث پیشگیری از اعتیاد تاثیر زیادی داشته باشد.

وی افزود: باید یک کار مطالعاتی، پژوهش راهبردی و کاربردی در حوزه پیشگیری از اعتیاد انجام و راهکارهای جدید ارائه شود.

استاندار کردستان با بیان اینکه کار در حوزه پیشگیری از اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی سختی‌های خاصی را دارد، اما باید از یک نقطه شروع کرد، اظهار داشت: اگر نیاز به سنت‌شکنی در برخی‌ جاها در بحث پیشگیری از اعتیاد داریم نباید واهمه‌ای داشته باشیم.

زاهدی گفت: اگر به درستی استدلال کنیم، می‌توانیم روش‌های نوین را که شاید سنت‌شکنی‌هایی هم داشته باشند، به مرحله اجرا درآوریم.

به گفته وی، آمار اعتیاد در کشور مسئله‌ای جدی است و متاسفانه در بحث پیشگیری از اعتیاد نتوانسته‌ایم به خوبی گام برداریم.

استاندار کردستان در پایان با تاکید بر استفاده از تجربیات موفق سایر کشورها و استان‌ها در بحث پیشگیری از اعتیاد در استان، اظهار کرد: تجربیات موفقی را که در استان در زمینه‌های مختلف داریم باید به جاهای دیگر انتقال دهیم.

منبع خبر: فارس ۹۴٫۰۹٫۲۹

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=24316

برچسب ها