• امروز : جمعه - ۲۹ فروردین - ۱۴۰۴
  • برابر با : 20 - شوال - 1446
  • برابر با : Friday - 18 April - 2025
کل پست ها: 73412اخبار امروز : 0
7

همه مسیرهای استان بوشهر برای قاچاقچیان موادمخدر ناامن شده است

  • کد خبر : 24293
  • ۲۸ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۱

دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر گفت: درسال جاری با تدبیرهای پیش بینی شده همه مسیرهای این استان برای قاچاقچیان مواد مخدر ناامن شده است. ارسطو ترکمان منش روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: استان بوشهر با دارا بودن بیش از ۷۰۰ کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس مسیر قاچاق […]

دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر گفت: درسال جاری با تدبیرهای پیش بینی شده همه مسیرهای این استان برای قاچاقچیان مواد مخدر ناامن شده است.

ارسطو ترکمان منش روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: استان بوشهر با دارا بودن بیش از ۷۰۰ کیلومتر مرز آبی با خلیج فارس مسیر قاچاق مواد مخدر به کشورهای عربی حوزه این دریاست ولی با راهکارهای پیش بینی قاچاقچیان براحتی نمی توانند از مسیرهای استان بوشهر استفاده کنند.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون دوهزار و ۳۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در استان بوشهر کشف شده و در این ارتباط ۸۵ باند تهیه و توزیع مواد مخدر متلاشی شده اند.

ترکمان منش ادامه داد: در این مدت یک هزار و ۸۷۲ نفر در ارتباط با جرائم موادمخدر دستگیر شده اند که شماری از این افراد غیر بومی هستند.

وی بیان کرد: در استان بوشهر بیکاری، خانواده های بد سرپرست، بی سرپرست و مطلقه عامل اصلی اعتیاد به مصرف موادمخدر است.

ترکمان منش گفت: انتظار می رود در استانی که مرکز اشتغال برای استان های کشور است زمینه برای اشتغال جوانان بومی بیشتری فراهم شود تا شاهد کاهش میزان اعتیاد به موادمخدر باشیم.

وی با اشاره به نقش مهم شوراها و شهرداران در موضوع کاهش مصرف مواد مخدر افزود: چنین نهادهایی در پروژه های عمرانی مانند ایجاد فضای سبز می توانند با پر کردن اوقات فراغت جوانان به شکل مناسب از گرایش آنان به تفریح های کاذب مانند موادمخدر پرهیز کنند.

ترکمان منش ادامه داد: در شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر با همکاری ۱۴ دستگاه فرهنگی برگزاری کارگاه های آموزشی و اطلاع رسانی به عموم مردم در محیط های پرآسیب کاری و دانشجویان مقیم در خوابگاه ها بطور جدی دنبال می کنیم تا از مضرات مصرف موادمخدر آگاه شوند.

وی گفت: خانواده ها در صورتی که در موضوع موادمخدر از آگاهی های لازم برخوردار باشند می توانند سهم بسزایی در کاهش گرایش جوانان به مصرف موادمخدر ایفا کنند.

ترکمان منش بیان کرد: با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی آموزش روحانیان و مبلغان برای آگاه سازی مردم در زمینه ضرر و زیان های مصرف موادمخدر را به طور جد دنبال می کنیم.

وی یادآور شد: با توجه به اعتقاد و باورهای دینی مردم امیدواریم بهره گیری از روحانیان برای آگاه سازی آنها در مناسبت های مختلف نتیجه بخش واقع شود.

دبیرشورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر با اشاره به اینکه ۱۴ تشکل فرهنگی و سازمان مردم نهاد با این شورا همکاری دارند گفت: در موضوع اطلاع رسانی و همکاری با دستگاه های دولتی این ۱۴ تشکل ارائه دهنده خدمات شایانی هستند.

ترکمان منش افزود: ۱۳ مرکز ترک اعتیاد در استان فعال است که از این شمار دو مرکز در بوشهر و چهار مرکز نیز در شهرستان دشتستان قراردارد.

وی بیان کرد: در سایر شهرستان های استان به جز دیلم و دیر یک مرکز ترک اعتیاد دایر بوده که امیدواریم پیدا شدن متقاضی راه اندازی مرکز ترک اعتیاد در شهرستان های دیلم و دیر نیز شاهد فعالیت چنین مرکزهایی باشیم.

ترکمان منش گفت: در استان بوشهر چهار مرکز دی آی سی ( مرکزهای کاهش آسیب اجتماعی) نیز وجود دارد که افرادی که بیشترین آسیب در مصرف موادمخدر دارند را به صورت روزانه داروی مورد نیاز آنها را تامین می کنند.

وی با بیان اینکه از این چهار مرکز دو مرکز د بوشهر و دو مرکز دیگر در شهرستان عسلویه و برازحان فعالیت دارند ادامه داد: در استان بوشهر به دلیل جمعیت کم، بافت جمعیت بومی آن کمتر دچار آسیب های اجتماعی بویژه موادمخدر هستند.

ترکمان منش با بیان اینکه استان بوشهر از لحاظ مصرف موادمخدر جز استان های وضعیت سبز است گفت: بیشترین آسیب ها در این حوزه متوجه کارگران مهاجری است که از سایر استان ها به این استان سفر می کنند و به دلیل دوری از خانواده، نامساعد بودن آب و هوا وسختی کار به موادمخدر روی می آورند.

منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۹٫۲۸ 

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=24293

برچسب ها