استاندارهرمزگان پیشنهاد داد: باید سازمان های مردم نهاد در زمینه مبارزه با مواد مخدر فعال تر شده و با تشویق ودراختیار قرار دادن امکانات به این سازمان ها ، بخشی از اقدام ها را به آنها واگذار کرد.
به گزارش ایرنا ، جاسم جادری چهارشنبه درنشست شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان افزود: هرچه بیشتر مردم وسمن ها را در امر مبارزه با مواد مخدر تشویق کنیم ، در کاهش آسیب های ناشی از مواد مخدر موفق بیشتری حاصل می شود.
وی بیان داشت:اقدام های پیشگیرانه به شرطی که همزمان کاهش تقاضا وکاهش آسیب ها صورت گیرد ، نتیجه بخش است و این امور باید به صورت دائمی ادامه داشته باشد.
استاندار هرمزگان یادآورشد: تمامی اقدام ها و سیاست گذاری ها در حوزه مبارزه با مواد مخدر بر عهده دستگاه های عضو شورای مواد مخدر است که با همفکری و مرور مشکل ، وارد کار اجرایی خواهیم شد.
جادری گفت: هرکدام از دستگاه های عضو باید با همکاری یکدیگر ، وظیفه خود در مبارزه با مواد مخدر را انجام دهند و از موازی کاری جلوگیری شود.
وی با تاکید بر اولویت قرار دادن متلاشی کردن شبکه ها وسرباندهای اصلی قاچاق مواد مخدر، بیان داشت: برخورد با خرده فروشان لازم است اما کار اصلی ما باید برخورد با سرباندهای اصلی قاچاق مواد مخدر باشد.
این مقام مسئول اظهارکرد: همچنین از افراد بهبود یافته از اعتیاد به مواد مخدر نیز باید مراقبت شود تا دوباره به اعتیاد برنگردد و از میزان اعتیاد کاهش یابد.
جادری در ادامه با بیان اینکه رئیس جمهوری ، رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور است ، عنوان کرد: تمامی اقدام ها در مبارزه با مواد مخدر در این ستاد متمرکز شده که در استان ها نیز این اقدام صورت گرفته و اعضای این شورا وظیفه مبارزه را بر عهده دارند.
وی در پایان با قدردانی از نیروهای عملیاتی استان برای کشف مواد مخدر و انهدام باندهای قاچاق ، گفت: رتبه استان هرمزگان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در کشور از سوم به دوم ارتقا یافته است.
منبع خبر: ايرنا ۹۴٫۰۹٫۲۵