دبير شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان؛ مواد مخدر را ريشه بسياري از نابهنجاريهاي اجتماعي عنوان كرد.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان؛ عبدالحسين مرادي در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر شهرستان فامنين گفت: لازم است اصول اوليه پيشگيري از اعتياد در تمامي سطوح و براي اقشار مختلف در قالب كارگاه¬هاي آموزشي برگزار تا نسبت به افزايش سطح آگاهي و دانش عمومي مردم اقدام شود.
وي در بخش ديگري از سخنان خود اشاره كرد: متاسفانه ريشه بيشتر ناهنجاريهاي اجتماعي از جمله سرقتها، قتلها، فرار از خانه و… از ناحيه مواد مخدر ميباشد كه امروز در دنيا به يك معضل بزرگي تبديل شده است، بنابراين مبارزه با اين پديده شوم نه تنها وظيفه تمامي دولتها بلكه احاد مختلف مردم هم ميباشد.
دبير شوراي هماهنگي استان بيان كرد: در حوزه درمان انچه كه مهم است انجام خدمات حمايتي بعد از درمان مي¬باشد كه چنانچه در هنگام درمان و بعد از آن حمايت لازم در زمينه هاي مختلف از جمله خانواده آنها و اشتغال بوجود آيد موجب ماندگاري بيشتر اين افراد در درمان ميشود.
مرادي همچنين افزود: استفاده از ظرفيت افراد خير و نيكو كار و اقشار تاثير گذار ميتواند در امر اجتماعي كردن موضوع مبارزه با مواد مخدر بسيار تاثير گذارباشد . ضمناً تأكيد لازم بر ضرورت گسترش و توسعه سازمانهاي مردم نهاد در تمامي شهرستانهاي استان بعنوان يك اصل همواره مورد توجه شوراي هماهنگي استان مي باشد.
وي گفت: استفاده از فضاهاي ورزشي و برگزاري همايش هاي پياده روي با هدف گسترش و توسعه فضاي شادي و نشاط در بين آحاد مختلف جامعه نيز از جمله برنامه هايي است كه در سطح استان و با همكاري دستگاه هاي فرهنگي در حال برگزاري مي باشد.
منبع خبر:روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان همدان۹۴٫۰۹٫۲۲