• امروز : یکشنبه - ۲۱ اردیبهشت - ۱۴۰۴
  • برابر با : 14 - ذو القعدة - 1446
  • برابر با : Sunday - 11 May - 2025
کل پست ها: 73612اخبار امروز : 0
11

اعلام اسامی استانهای دارای بیشترین کمپ‌های غیرمجاز/ آمار دقیق معتادان بزودی مشخص می‌شود

  • کد خبر : 2412
  • ۱۷ تیر ۱۳۹۲ - ۳:۱۱

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در یک ماه گذشته حدود ۸۵۰ مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز شناسایی شد، گفت: در حال حاضر خراسان رضوی و تهران دارای بیشترین کمپ‌های غیرمجاز هستند. بابک دین پرست در گفت‌وگو با خبرنگار«اجتماعی» ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت کمپ‌های ترک […]

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه در یک ماه گذشته حدود ۸۵۰ مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز شناسایی شد، گفت: در حال حاضر خراسان رضوی و تهران دارای بیشترین کمپ‌های غیرمجاز هستند.

بابک دین پرست در گفت‌وگو با خبرنگار«اجتماعی» ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت کمپ‌های ترک اعتیاد غیرمجاز گفت: طبق آخرین آمار یک ماه گذشته حدود ۸۵۰ مرکز ترک اعتیاد غیرمجاز شناسایی شد که از این تعداد حدود ۴۰۰ مرکز پلمپ شد، چراکه این مراکز به توصیه‌های ستاد مبنی بر قرار گرفتن در چرخه ساماندهی و اخذ مجوزها توجهی نمی‌کردند.

وی با بیان اینکه بیشترین تعداد مراکز پلمب شده مربوط به تهران است، افزود: از ۴۰۰ مرکز متخلفی که با آنها برخورد شد، حدود ۱۶۰ مرکز در استان تهران قرار داشت، اما در حال حاضر خراسان رضوی و تهران دارای بیشترین کمپهای غیرمجاز هستند به طوری که حدود ۷۰ مرکز غیرمجاز در استان خراسان رضوی فعالیت دارند.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر تصریح کرد: با همکاری سازمان بهریستی و دانشگاه علوم پزشکی، توانستیم ۲۲۴ مورد از مراکز ترک اعتیاد غیر مجاز را ساماندهی کرده و مجوز فعالیت برای آنها صادر کنیم.

وی ادامه داد: برای ساماندهی مراکزبه کمیته‌های درمانی استانی ابلاغیه‌ای صادر شد که بر اساس آن این مراکز موظف شدند نیازسنجی استان خود را برای فعالیت تعداد مراکز مشخص کنند تا براساس حجم معتادان و نوع مصرف مواد و درمان، نیازهای خود را برای ساماندهی تعداد مراکز و کمپ‌ها احصا کنند، چرا که در برخی از استانها و شهرستانها این مراکز اشباع شده و مجوزی برای آنها صادر نمی‌شود، در حالی که در برخی از شهرستانها نیز انگیزه‌ای برای فعالیت نبوده که به دنبال حمایت‌های مالی و معنوی برای فعال سازی این مراکز هستیم.

دین پرست در ادامه با اشاره به توسعه مراکز درمانی ویژه زنان معتاد اظهار کرد: این طرح از سال گذشته آغاز شده و دومین نشست هم اندیشی مدیران مراکز اقامتی ویژه درمان اعتیاد زنان هفته گذشته برگزار شد.

بیش از ۷۵۰ هزار معتاد در کشور تحت درمان هستند
به گفته معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر، بر اساس آخرین آمار مراکز، از سال گذشته تا کنون بیش از ۷۵۰ هزار نفر در کشور در چرخه درمان اعتیاد قرار گرفته‌اند و با راه‌اندازی سامانه مربوط به مراکز درمانی، بزودی آمار دقیق معتادان کشور و نیز مراکز ترک اعتیاد اعلام می‌شود.


منبع خبر: ايسنا ۹۲/۴/۱۷

لینک کوتاه : https://news.dchq.ir/3/?p=2412

برچسب ها