معاون سیاسی و امنیتی و اجتماعی استان مازندران گفت: متولیان امر مبارزه با مواد مخدر استان باید به گونه ای عمل کنند که گره گشای کار مردم باشند و با جدیت پیگیر اجرای سیاستهای ستاد مبارزه با مواد مخدر باشند.
به گزارش روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مازندران، علیرضا یونسی در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران گفت: مبارزه با امر مبارزه با مواد مخدر یکی از وظایف ذاتی فرمانداران میباشد که باید جلسات مبارزه با مواد مخدر شهرستانی را شخصاً مدیریت کنند.
وي با مرور اقدامات انجام شده در جهت مبارزه با مواد مخدر در استان مازندران گفت: این وظیفه دبیران کمیته های تخصصی مواد مخدر میباشد که بر انجام وظایف دستگاه ها نظارت داشته و مستمراً گزارش كنند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه در گذشته محلههای آلوده و جرمخیز به تدریج در برخی شهرهای استان شکل گرفت، اظهار داشت: با تمهیدات انجام شده تمامی این محلات پاکسازی و بهسازی شد و اکنون هیچ منطقه آلودهای در استان بنابر شاخصهای تعریف شده وجود ندارد. لذا باید ساز و کاری تهیه گردد که از حضور مستمر و پابت نیروی انتظامی در این مناطق اجتناب کرد.
یونسی در ادامه با مثبت ارزیابی کردن از فعالیتهای حوزه مبارزه با مواد مخدر در پاکسازی و بهسازی مناطق آلوده استان تصریح كرد: باید شهرداریها برابر دستورالعمل و قانون وارد عمل شوند تا نسبت به ادامه فعالیت های فرهنگی این مناطق اقدام كنند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران ابراز داشت: علی رغم اقدامات و فعالیت های زیادی که در حوزه ، مقابله، پیشگیری انجام میشود و مراکز ترک اعتیاد زیادی که در استان داریم ولی همچنان این بلای خانمان سوز دامنگیر جامعه است.
یونسی با اشاره به فعالیت های گسترده سازمانهای عام المنفعه و مردم نهاد در حوزه مبارزه با مواد مخدر و کاهش آسیبهای ناشی از سوء مصرف مواد، بر لزوم حضور خیرین در حمایت از بهبود یافتگان و صیانت از خانوادههای آنها و نیز حضور کار آفرینان فعال جهت اشتغال بهبودیافتگان تاکید کرد.
وی ادامه داد: باید دید که دیگر استانها که در این عرصه موفق عمل نمودند چه اقداماتی انجام دادند تا با بررسی کامل، اقدامات مشابه در این استان صورت گیرد. همچنین باید از تجارب دیگر کشور ها نیز در این عرصه بکارگیری شود.
یونسی با بیان این که باید کار به صورت تخصصی و با تفکر جهت بهبود وضعیت جامعه انجام شود افزود: کلیه کمیتههای تخصصی در شورای هماهنگی باید تشکیل اتاق فکر دهند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، با مرور اقدامات انجام شده در جهت بهبود بیماران اعتیاد گفت: باید مراقبتهای پس از خروج این بیماران با برنامه ای ویژه و طبق سیاست های ستاد انجام گیرد.
در این جمع مهندس میرزایی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گفت: اقدامات و فعالیت های ما در استان در راستای سیاست های ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور بوده و امیدواریم روند رو به جلو در این بخش با بهبود کمی و کیفی همراه باشد. لذا حدالامکان سعی می شود از انجام کارهای سلیقه ای خود داری گردد. البته امکان بومی سازی سیاست های ستاد مبارزه با مواد مخدر در این استان وجود دارد.
میرزایی با بیان اینکه نیازمند تغییر اندیشه و باور های مردم در حوزه مبارزه با مواد مخدر هستم ، گفت: این تغییر سیاست کلان را می طلبد و همانطور که وزیر محترم کشور و دبیر کل ستاد بر اجتماعی شدن مبارزه تاکید دارد ، لذا لازم است بار فرهنگی اقدامات بسیار گسترده تر از بار فیزیکی و اجرایی آن باشد.
منبع خبر: روابط عمومي شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر مازندران۹۴٫۰۹٫۱۷